Instagram StyleΤρίκαλα

Σταρ Θεσσαλία 2017, νικήτρια η Μαρία Μπολώση!

 

Σταρ Θεσσαλία 2017

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς που κλείνει φέτος τα 4 του χρόνια και αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά ένα σημαντικό γεγονός της Θεσσαλίας. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Μουζάκι Palace  στέφθηκε η νέα Σταρ Θεσσαλία, το Ν.4 Μπολώση Μαρία και Miss Teen Thessaly, η Θεοδώρα Σάντου.Miss Tourism, η Ηλιάνα Γιαουπλάρη και Miss Thessaly, η Νάσια Βασιλειάδου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η πρώην εστεμμένη του διαγωνισμού Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη που κυριολεκτικά έκανε την έκπληξη και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού.Το παρόν έδωσαν εστεμμένες του διαγωνισμού όπως η 4η World Beauty Queen Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα ,η παγκόσμια νικήτριά μας Μις Παγκόσμιος Τουρισμός Κατερίνα Μποσκλαβίτη και πολλές ακόμη .

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των κοριτσιών με μαγιό της εταιρίας Armarola, με Παραδοσιακές φορεσιές από το Δήμο Μουζακίου και φυσικά νυφικά φορέματα του Οικου Τρανούλη & φορέματα της δημιουργού Αρίσα Καραμέτα. Άριστος οικοδεσπότης το ξενοδοχείο Mouzaki Hotel & spa και εντυπωσιακή η εξέδρα και το στήσιμο από την διακοσμήτρια Τζίνα Μπέη.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην οικοδέσποινα της βραδιάς και ψυχή των Καλλιστείων Star Thessaly, Ευαγγελία Γκίκα και την ομάδα της.

 

Back to top button
Close
Close