Τρίκαλα

Στήριξη από τους Κρανιώτες στον νέο καταστηματάρχη του χωριού

Δειλά δειλά ο χειμώνας αποχωρεί και στην θέση του μπαίνει η άνοιξη, όπου πέρα από  όλα τα άλλα αποτελεί και το πρώτο βήμα καθώς ιδίως οι βλάχοι προετοιμάζονται για την επάνοδο στα βλαχοχώρια. Στα Τρίκαλα μια ευχάριστη συνάντηση δημιούργησε  όλες τις προϋποθέσεις για μία άνετη  διαμονή στο χωριό .

Ο νύν πρόεδρος του χωριού Τάκης Μάνιας και ο τέως Λεωνίδας Κλιάφας αλλα και ο υπερδραστήριος Νίκος Σωτηρίου καλωσόρισαν τον Πάυλο Σταμπέρνα ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες είναι ο νέος ιδιοκτήτης του κεντρικού δημοτικού καταταστήματος του χωριού στην κεντρική πλατεία.

Άπαντες αποφάνθηκαν ότι χωρίς επαγγελματική δραστηριότητα στα χωριά είναι αδύνατον να μείνουν ζωντανά  με αποτέλεσμα την ερήμωση και την συρρίκνωση της θερινής σαιζόν.Για τον λόγο αυτό πρόσφεραν κάθε στήριξη στο “νέο μέλος” της κοινότητας ευχόμενοι για καλές δουλειές.

Σύμφωνα πάντως με τον ιδιοκτήτη από τα τέλη Απριλίου το κατάστημα θα ανεβάσει ρολά και θα είναι προς διάθεση επισκεπτών και παραθεριστών όλους του μήνες μέχρι τις αρχές του χειμώνα….

Back to top button
Close
Close