Lifestyle news

Στάχτη το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ.Ποιοι επώνυμοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί  σπίτια επωνύμων στις ΗΠΑ που βρίσκονται παραλιακά στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που πλήττει εδώ και μέρες την περιοχή. Σύμφωνα με το Associated Press, οι ίδιοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους πυροσβέστες που έχουν ριχτεί στη μάχη για την κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάς, ενώ στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και σύμπνοιας στους συμπολίτες τους που «χτυπήθηκαν» από τη φωτιά.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εντολή για την εκκένωση της περιοχής. Σπαράζει η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει σε όλη την Καλιφόρνια. Πηγή έμπνευσης περισσότερο από ποτέ το κουράγιο, το πνεύμα και η αυτοθυσία των πυροσβεστών. Σας ευχαριστώ», γράφει ο Σκωτσέζος ηθοποιός, Τζέραλντ Μπάτλερ, γνωστός στο ελληνικό κοινό για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει παίξει σε ταινίες, όπως οι «300» και «Υ.Γ. Σ’αγαπώ». Το μήνυμά του συνοδεύει φωτογραφία με τον ίδιο και τα αποκαίδια του σπιτιού του.

View image on Twitter

Gerard Butler

@GerardButler

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LAFD. If you can, support these brave men and women at http://SupportLAFD.org .

Το σπίτι της Camille Grammer Meyer – που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι πραγματικές νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς» – στο Μαλιμπού καταστράφηκε το βράδυ του Σαββάτου από την σφοδρή πυρκαγιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ατζέντης της Howard Bragman. «Δυστυχώς το σπίτι μου δεν μπορούσε να σωθεί», γράφει η ίδια στο Instagram μαζί με σοκαριστική φωτογραφία από το φλεγόμενο σπίτι της. «Οι θαρραλέοι πυροσβέστες ήταν σε θέση να διασώσουν τα αυτοκίνητά μου και προσωπικά αντικείμενα που ανακτήθηκαν από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

www.

Back to top button
Close
Close