Ειδήσεις

Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράϊαντ

Σοκ σ’΄ όλο τον κόσμο του αθλητισμού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράϊαντ! Ο αστέρας του NBA, ηγέτης για πολλά χρόνια της ομάδας μπάσκετ των Lakers και παίκτης θεαματικός, σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη.

 

⁷⁷✭@BowlBol

This is wild. RIP to the legend Kobe Bryant man.Image result for kobe bryant 5 rings

Embedded video

954

Twitter Ads info and privacyΟ θρυλικός αστέρας μπάσκετ, 41 ετών, ο οποίος είχε περάσει 20 χρόνια με τους Λος Άντζελες Λέικερς, σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο που ταξίδευε κατέρρευσε και ξέσπασε στις φλόγες το πρωί της Κυριακής εν μέσω ομίχλης στους λόφους πάνω από τον Καλαμπάσα, σύμφωνα με πηγές του Los Angeles Times .la-me-kobe-bryant-crash

Ο θάνατος του Bryant έπληξε το Λος Άντζελες και τον αθλητικό κόσμο, ο οποίος θρηνούσε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του μπάσκετ. Πηγές ανέφεραν ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε από την Orange County, όπου ζούσε ο Μπράιαντ.

Η συντριβή συνέβη λίγο πριν από τις 10 π.μ. κοντά στην οδό Las Virgenes Road, νότια της οδού Agoura, σύμφωνα με τον διοικητή της υπηρεσίας ρολογιών του τμήματος του Sheriff County του Λος Άντζελες. Τέσσερις άλλοι στο σκάφος πέθαναν επίσης.

Ο Jerry Kocharian στέκεται έξω από την Εκκλησία στο φαράγγι πίνοντας καφέ, όταν άκουσε ένα ελικόπτερο ασυνήθιστα χαμηλό, που αγωνιζόταν πάνω από το κεφάλι. “Δεν [πήγε] σωστά και ήταν πραγματικά χαμηλό. Το είδα να πέφτει και να χτυπάει. Αλλά ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε καθώς ήταν τόσο ομίχλη “, δήλωσε ο Κοτσάριαν. Το ελικόπτερο εξαφανίστηκε σε ένα νέφος ομίχλης και στη συνέχεια υπήρξε μια έκρηξη.

“Υπήρχε μια μεγάλη πυρκαγιά”, είπε. “Κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.”

Το ελικόπτερο, ένα Sikorsky S-76B που χτίστηκε το 1991, αναχώρησε από το αεροδρόμιο John Wayne στις 9:06 π.μ. την Κυριακή, σύμφωνα με δημόσια διαθέσιμα αρχεία πτήσεων. Το ελικόπτερο πέρασε πάνω από τα Boyle Heights, κοντά στο στάδιο Dodger, γύρισε πάνω από την Glendale κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η βάση δεδομένων του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Μεταφορών δεν παρουσιάζει προηγούμενα περιστατικά ή ατυχήματα για αυτό το αεροσκάφος. Το ελικόπτερο είναι νηολογημένο στο Island Express Holding Corp. που εδρεύει στο Fillmore, σύμφωνα με την επιχειρηματική βάση δεδομένων του Υπουργείου Εξωτερικών της Καλιφόρνιας.

540 people are talking about this

Back to top button
Close
Close