Τρίκαλα

Σε τροχιά υλοποίησης το προπονητικό κέντρο στο Βροντερό

Μετά από καθυστερήσεις ετών, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να μπει σε τροχιά υλοποίησης το προπονητικό κέντρο στο θέση «Κορπ» στο Βροντερό του Δήμου Πύλης.
Ένα έργο που θα τονώσει αναπτυξιακά τον ορεινό όγκο της περιοχής. Σήμερα στο δημαρχείο Πύλης υπογράφηκε η σύμβαση με τίτλο «Κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης» μεταξύ του δημάρχου Κ. Μαράβα και του κ. Άγγελου Τσιουτσιουβάλα, νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου «Τσιουτσιουβάλας Αγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.» εργοληπτικής επιχείρησης.
Το έργο έχει προϋπολογισμό δαπάνης  610.000 ευρώ,Το Αθλητικό Κέντρο θα γίνει στην Κοινότητα Βροντερού στη θέση «Κορπ», σε απόσταση 1χλμ από τον οικισμό Βλάχας με 1.200 μέτρα υψόμετρο. Η κατάλληλη γεωμορφολογία του εδάφους καθώς και το υψόμετρο θεωρούνται ιδανικά για την προπόνηση των αθλητών.
Η έκταση είναι περίπου 18 στρέμματα  με το Δήμο Πύλης να έχει την αποκλειστική κυριότητα.
Προβλέπεται η κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 100Χ64 μέτρα και περιμετρικού στίβου 400 μ. με 6 διαδρόμους και μία κύρια ευθεία 6 διαδρομών και περίφραξη του χώρου.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ένα έργο χρόνων γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Το Αθλητικό Κέντρο Κορπ.
Το αθλητικό κέντρο θα καλύπτει την προετοιμασία αθλητών στίβου, ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Θα λειτουργήσει σαν σημείο αναφοράς των αθλητών και θα συντελέσει στην τουριστική ανάπτυξη και στην οικονομική αναθέρμανση τόσο του νομού αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα.»

Back to top button
Close
Close