Idees Sports

Σε διοικητικό αδιέξοδο ο ΑΟΤ …στάση αναμονής από τον Γιαλιά

Νεα δεδομενα προδιαγραφονται πλέον στην ομάδα των Τρικάλων μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη αλλά και του Χρήστου Γιαλιά να ο οποίος επιζητά έξοδο διαφυγής απο τα Τρίκαλα . Μοιραία οι εξελίξεις πέφτουν και πάλι στα χέρια των μεγαλομετόχων της οικογενείας Γιαλιά ο οποίος έκανε γνωστό μετά το αποτυχές deal ότι η ομάδα είναι ανοικτή σε προτάσεις ενδιαφερομένον για τα διοικητικά της ΠΑΕ .

Το γεγονός φαίνεται να “πίκρανε”  τον Ελευσίνιο διοικητικό παράγοντα καθώς αμέσως μετά ακύρωσε και την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του . Πάντως για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα μυθεύματα καλά κρατούν και αρέσουν σε μεγάλη μερίδα φιλάθλων των Τρικάλων οι οποίοι κάθε φορά πίσω από τα πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο προσπαθούν να ξεδιαλύνουν και τους σκοπούς καταθέτοντας φανταστικές απόψεις . Άρα λοιπόν στα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, δεν υπήρξε καν ενδιαφέρον τόσο από μέτοχο μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ ούτε και από μεγάλο επιχειρηματία της πόλης που διατέλεσε ποδοσφαιρικός παράγοντας τα προηγούμενα χρόνια .  Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης μέτρησε τις δυνατότητες του δεν κατάφερε να βρει οικονομικό συμπαραστάτη και πράτωντας με την λογική   αποφάσισε απλά να παραιτηθεί από το ενδιαφέρον.

Τον λόγο απο εδώ και πέρα έχει και πάλι ο ερασιτέχνης ΑΟΤ ο οποίος θα πρέπει άμεσα να επιδιώξει μια νέα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαλιά ώστε να εξετάσει σοβαρά τις προθέσεις του ,  να ανταλλάξει απόψεις για το μεταβατικό στάδιο της ομάδας και φυσικά να κάνει μια νέα προσπάθεια ώστε να μεταπείσει τον μεγαλομέτχοχο μήπως και θέλει να δοκιμάσει και τρίτη φορά να ανεβάσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία

Back to top button
Close
Close