MUST Read

Σε διαρκή επικοινωνιακό “παροξυσμό” η Σοφία !!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ετήσιο γεγονός των απανταχού Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα Λιβάδια βρίσκεται προς το τέλος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής βάζουν τις τελευταίες πινελιές για την κορυφαία εκδήλωση . Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο μέρος σε λειτουργικό και τεχνικό επίπεδο για τις προγραμματισμένες δράσεις έχει “πέσει”  στην πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του συλλόγου των Σαρακατσαναίων Τρικάλων, Σοφία Κωστούλα.

Η ευρέως  γνωστή Σαρακατσιάνα,  τους τελευταίους δυο μήνες βρίσκεται σχεδόν με ένα τηλέφωνο στο χέρι .  Η μεγάλη θεματολογία την οδηγεί σε αλλεπάλληλες  ώρες απασχόλησης για το γεγονός, ενώ  παράλληλα καταφέρνει να  κρατά σε εγρήγορση και την δουλειά της .

Με προσωπικές παρεμβάσεις,  χάρις σε γνωριμίες των  στελεχών αλλά και τους φορείς   έχει παίξει τον δικό της και ίσως καθοριστικό ρόλο,  τόσο στην προσέλευση των χιλιάδων επισκεπτών όσο και στην διεκπαιρέωση οργανωτικών θεμάτων  .  Οι καιροί είναι δύσκολοι και με μεθοδικό τρόπο και υπομονή,  το αντάμωμα όπως και η κάθε  εκδήλωση,  στηρίζει την επιτυχία της ,  στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου .Φέτος πάντως οι καιρικές συνθήκες αναμένονται εξαιρετικές ,υψηλές παρουσίες πολιτικών προσώπων θα υπάρξουν , τα καταλύματα στην περιοχή σχεδόν έχουν γεμίσει και όλα δείχνουν ότι και αυτήν την  φορά η διοργάνωση θα πετύχει…..

Back to top button
Close
Close