Ειδήσεις

Σειρά συναντήσεων και επαφών του Κώστα Σκρέκα στη Μυτιλήνη

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε επίσκεψη στο ιστορικό δημαρχείο του νησιού

Την Μυτιλήνη επισκέφτηκε  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας περιηγήθηκε στη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου «Κατσακούλη» που αποτελεί το παλιότερο τυποποιητήριο ελαιολάδου του νησιού.

Επίσης, επισκέφθηκε την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και το ιστορικό δημαρχείο της Μυτιλήνης όπου ο δήμαρχος Στρατής Κύτελης, έθεσε στον υφυπουργό θέματα όπως η αγροτική οδοποιία, το φράγμα Πλωμαρίου, η στελέχωση του Γραφείου ΟΓΑ, η παραχώρηση του παλιού Λιμεναρχείου από το υπουργείο στον Δήμο Μυτιλήνης, η τιμή του λαδιού και η ουσιαστική βοήθεια και στήριξη σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση των παραγωγικών τάξεων του Νομού υπό την αιγίδα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου διοργανωμένη από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, παράρτημα Αιγαίου, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Κώστα Μπαγινέτα.

Να δημιουργήσουν συνεργατικά σχήματα παρότρυνε τους αγρότες στη Μυτιλήνη ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας δηλώνοντας ότι προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί η στήριξη των νησιωτικών περιοχών και του πρωτογενούς τομέα, αλλά αυτό θα επιτευχθεί με τον σχεδιασμό που θα γίνει τα επόμενα χρόνια και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων από τη νέα ΚΑΠ.

 

 

Back to top button
Close
Close