Lifestyle news

Σήμερα η μεγάλη αναμέτρηση, Εύης Ιωαννίδου με την Άννα Αμανατίδου.

Τρεις ημέρες έμειναν μέχρι το μεγάλο τελικό του GNTM και όλοι αγωνιούν για το ποια θα κερδίσει τον τίτλο. Βέβαια ακόμα ένα μεγάλο challenge είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου. Ποια τελικά θα κλείσει την πόρτα στην άλλη και θα κερδίσει την μεταξύ τους αναμέτρηση; Τα δυο κορίτσια έχουν «βγάλει μαχαίρια» και πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Η σημερινή δοκιμασία καλεί τα κορίτσια να φωτογραφηθούν με haute couture τουαλέτες πάνω σε μεγάλες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Παρά το ότι στο trailer φαίνεται ότι οι καλλονές δυσκολεύονται να ισορροπήσουν ανάμεσα στην υψηλή ραπτική και την πόζα το τελικό αποτέλεσμα τις δικαιώνει και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους κριτές όσον αφορά στο ποιο κορίτσι θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα αποκλειστικά πλάνα που είδαμε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η κόντρα ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη με την πρώτη να δηλώσει «παρακαλάω κάθε φορά να φύγει η Άννα» καθώς και ότι ανυπομονεί να της κλείσει την πόρτα.

Η influencer του GNTM εξηγεί στις κάμερες πως δε θέλει καμία επαφή μαζί της και πως έχει επιλέξει να την αγνοεί επιδεικτικά. Η αλήθεια είναι πως η Άννα Αμανατίδου η οποία δεν είχε σχέση με το χώρο της μόδας κατάφερε να φτάσει στις πέντε καλύτερες του παιχνιδιού, να εξελιχθεί και να αναδείξει τα καλύτερα της σημεία. Η Εύη από την άλλη έχει ασχοληθεί με το modeling και έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο.

Back to top button
Close
Close