Idees Sports

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλη μας για τον Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, το σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου, ο Τρικαλινός σύλλογος κατέκτησε την 5ή θέση στην γενική κατάταξη στα αγόρια και την 5ή θέση στα κορίτσια

Μετά από πολύ δυνατούς αγώνες και με μεγάλες συγκινήσεις οι αθλητές-τρίες μας κατέκτησαν 5 μετάλλια μία τέταρτη δύο Πέμπτες και μία έβδομη θέση.Αναλυτικά διακρίθηκαν οι:
Χρυσό μετάλλιο Κρυσταλία Μπαρτζιώκα στα 43kg: Εδειξε ότι το μέλλον της ανήκει καθώς έχει μόλις 4 μήνες που ξεκίνησε την πάλη και κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Χρυσό μετάλλιο Ευαγγελία Καζάλα στα 61kg: Εδειξε σταθερότητα και με πολύ ώριμο παιχνίδι κάνοντας στρατηγική σε όλα τα ματς, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Χάλκινο μετάλλιο Βασιλική Κλημενώβ στα 65kg: Πάλεψε πολύ καλά και έξυπνα, άφησε άριστες εντυπώσεις στους αγώνες διότι πάλευε με αθλήτριες που ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερες και πιο έμπειρες.
Χάλκινο μετάλλιο Κωνσταντίνος Νίτσιος στα 80kg: Αν και ήταν το φαβορί για το χρυσό, τις έδειξε άλλωστε τις δυνατότητες του από πολύ νωρίς σε όλα τα ματς, στάθηκε άτυχος καθώς στον αγώνα για τον τελικό έπαθε σοβαρό τραυματισμό στο ώμο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδίκηση με άνεση το χρυσό μετάλλιο.
 
Χάλκινο μετάλλιο Άκης Καζάλας στα 110 kg: Στη πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των παίδων έδειξε ότι του χρόνου θα είναι έτοιμος να κατακτήσει το χρυσό
Τέταρτη θέση Ευαγγελία Ψωμά στα 49kg: Πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε, λόγο εμπειρίας όμως έχασε την θέση στο βάθρο και την ευκαιρία να πάρει ένα μετάλλιο.
Πέμπτη θέση Σωτήρης Μπακόπουλος στα 55kg: Πάλεψε με 2 χρόνια μεγαλύτερους καθώς είναι ακόμα παμπαίδας, έχασε το χάλκινο μετάλλιο από δικές του λάθος ενέργειες, χαρίζοντας στον αντίπαλο πόντους που του στέρησαν την νίκη και μία θέση στο βάθρο.
Πέμπτη θέση Στέλιος Ψωμάς στα 60kg: Αντιμετώσε στον τρίτο γύρο για μια θέση στον τελικό τον περσινό πρωταθλητή ελλάδας, έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο, λόγω ότι τις τελευταίες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, που τον κράτησε έξω από τις προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έβδομη θέση Δημήτρης Τζιάντζιος στα 65kg: Στη πιο δύσκολη κατηγορία των αγώνων καθώς συμμετείχαν 38 αθλητές, έδειξε στην πρώτη του χρονιά στο παίδων τις μεγάλες ικανότητες που έχει. Έχασε την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στον τελικό με 1-0 στα σημεία στα τελευταία δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να του στερήσει την θεση για τους τέσσερις, που θα του έδινε το δικαίωμα να πάρει ένα μετάλλιο.
Στους αγώνες δεν αγωνίστηκε τελικά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, λόγο τραυματισμού ο αθλητής μας, Θωμάς Βασδέκης στα 71kg.
O προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μότσιος δηλώνει ικανοποιημένος με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν όλα τα παιδιά καθώς έδειξαν πολλά καλά στοιχεία που μας δίνουν ελπίδες να αισιοδοξούμε για το μέλλον σε μεγαλύτερες διακρίσεις.
Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστείσει τους γονείς και τους μικρούς μας αθλητές που παραβρέθηκαν στους αγώνες και με τον τρόπο τους ενθαρρύναν και υποστηρίζαν τα παιδιά που πάλευαν.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην άρτοβιομηχανία Χατζής, που τόσα χρόνια  στηρίζει την προσπάθεια μας με αθλητικό υλικό.

Back to top button
Close
Close