Beauty experts

Πώς να υιοθετήσετε το hot κοντό κούρεμα των stars!

Σε ποια πρόσωπα ταιριάζει και συμβουλές για πανεύκολο styling

Τα κοντά, σχεδόν αγορίστικα, μαλλιά είναι η νέα edgy και ανατρεπτική πρόταση στα κουρέματα που επιλέγουν πολλές Α-list stars. Η Demi Moore ήταν η πρώτη που υιοθέτησε το λεγόμενο buzz cut στην ταινία GI Jane 20 χρόνια πριν και το έκανε να δείχνει τόσο σέξι και κομψό. Σήμερα, αυτό το hair trend επανέρχεται στο προσκήνιο με τις διάσημες, η μία μετά την άλλη να αποχωρίζονται τις μπούκλες τους και να ξυρίζουν το κεφάλι τους. Γενικότερα, η μόδα για τη σεζόν αυτή επιτάσσει τα κοντά κουρέματα, με τα buzz cut να είναι η πιο κοντή εκδοχή των αγαπημένων pixie cut. Τα buzz cut αναδεικνύουν μοναδικά τον δυναμισμό κάθε γυναίκας, χωρίς να μειώνουν καθόλου την θηλυκότητά της. Απόλυτα σύμμετρες γραμμές με κοντές αφέλειες που αφήνουν το μέτωπο ακάλυπτο θα δώσουν στο look σας έξτρα πόντους στυλ.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει

Η bold αυτή πρόταση ταιριάζει τέλεια, κυρίως, σε γυναίκες με μικρά και τριγωνικά πρόσωπα. Είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τα ζυγωματικά και τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

buzz-haircut-trend.jpg

Το κατάλληλο χρώμα

Τα κοντά μαλλιά δείχνουν υπέροχα όταν κάνουν μεγάλη αντίθεση με το δέρμα. Εάν είστε ξανθιά και θέλετε να υιοθετήσετε το buzz cut trend, καλό θα ήταν να ανοίξετε κι άλλο το μαλλί σας. Αντίστοιχα και για τις μελαχρινές, όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο το καλύτερο. Στόχος είναι το κούρεμα να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο κεφάλι και όχι να “ξεβάφει” το πρόσωπο. Οι χρωματικές διαφορές στη ρίζα και στις άκρες θα δώσουν βάθος και υπόσταση στο κούρεμα και θα το κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο effortless.

Styling

Ξεχάστε τις ώρες που ξοδεύατε για το styling των μακριών μαλλιών σας. Το buzz cut θέλει ελάχιστη προσπάθεια για ένα «καθαρό» look. Χρησιμοποιήστε έναν πηλό για να δώσετε δομή στο χτένισμά σας. Εφαρμόστε τον στις ρίζες και παραλείψτε τις άκρες για να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται το αποτέλεσμα.

Back to top button
Close
Close