Τρίκαλα

“Πρώτα” τα Μαντάνια στον Ασπροπόταμο στις προτιμήσεις των επισκεπτών

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους εραστές της φύσης, της ηρεμίας και της περιπέτειας, ανάλογα με το τι αναζητάτε. Kαταπράσινα δάση, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια, αγέρωχα βουνά και γραφικά χωριά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που συγκλονίζουν τον επισκέπτη και τον κάνουν να έρθει κοντά της ξανά και ξανά. Στον Ασπροπόταμο  οι φιλόξενοι και ντόμπροι κάτοικοί της θα σας κάνουν να αισθανθείτε από την πρώτη στιγμή σαν να είστε στο σπίτι σας.Για όλους αυτούς τους λόγους η παρθένα περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες, τουρίστες και παραθεριστές …..Βοηθάμε τους επαγγελματίες στα 10 χωριά του συμπλέγματος με διαμονή,εστιατόρια,ταβέρνες,διασκέδαση,περιπέτεια,αγορά παραδοσιακών προϊόντων.Mantania Tower, Καλλιρόη – Ενημερωμένες τιμές για το 2020
Για διαμονή σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον Πύργο Μαντάνια. Το ξενοδοχείο Πύργος Μαντάνια σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές με τους αγαπημένους σας. Ένα περιβάλλον φιλικό για τα παιδιά και ιδανικό για εξόρμηση Σαββατοκύριακα. Η αύρα του πύργου μαγεύει τους επισκέπτες και το στέκεται ένα ακόμη στολίδι μέσα στην ονειρεμένη φύση της καταπράσινης Καλαμπάκας.
Ο Πύργος Μαντάνια δεσπόζει στην περιοχή του Ασπροποτάμου και πήρε το όνομά του από ένα μαντάνι που υπήρχε στη συγκεκριμένη τοποθεσία.
czMantania Tower, Καλλιρόη – Ενημερωμένες τιμές για το 2020

Back to top button
Close
Close