Ειδήσεις

Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός !

Πρόωρες εκλογές προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που έδωσε καθαρό προβάδισμα 9 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία.

«Θα ζητήσω την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών αμέσως μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών» είπε ο Πρωθυπουργός.

«Τέσσερα χρόνια τώρα πορευτήκαμε σε πρωτοφανείς δυσκολίες, με γνώμονα την εντιμότητά μας και τη στήριξη του ελληνικού λαού» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του μετά την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. «Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας..Δε μου ταιριάζει και δε θα το αγνοήσω. Δεν πορεύτηκα με κόλπα και στρατηγήματα, δεν επέλεξα τον δρόμο της ιδιοτέλειας. Δεν θα το πράξω ούτε τώρα.» είπε και πρόσθεσε:

«Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά την έξοδο από την κρίση και το σχέδιό μας για τη στήριξη των πολλών» συνέχισε για να καταλήξει ότι:

«Η τελική ετυμηγορία ανήκει πάντοτε στον λαό. Δε θα αποδράσω και δε θα το βάλω στα πόδια από τη μάχη να υπερασπιστούμε τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Θα δώσουμε τη μάχη όπως έχουμε μάθει να κάνουμε πάντα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Back to top button
Close
Close