Beauty experts

Προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ από την make up artist της Radiant, Τούλα Αυγέρη!

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το 2020, η πρωτοχρονιά από μόνη της είναι μια μέρα με λάμψη, κάθε γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει τόσο με την προσωπικότητα της αλλά και με την εμφάνιση της. Γι’αυτό κι εμείς συναντήσαμε την make up artist της Radiant, Τούλα Αυγέρη! Μας πρότεινε εύκολα και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Όπως μας είπε η Radiant φέτος δίνει ένταση στα μάτια και τα χείλη με τις μοναδικές αποχρώσεις της.
Έτσι ζητήσαμε να μας δώσει μια ιδέα και να μας βάλει στο γιορτινό κλίμα ώστε να γίνει πιο εύκολη η επιλογή μας για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ.
Στο πρώτο μας μοντέλο χρησιμοποίησε γήινες αποχρώσεις κάνοντας Smoky Eyes και έδωσε ένταση στις βλεφαρίδες κρατώντας τα χείλη απαλά. Τόνισε ελάχιστα τα φρύδια για να δώσει ένα έξτρα μαγνητισμό στο βλέμμα.
Στο δεύτερο μοντέλο μας επέλεξε να τονίσει τα χείλη σε red burgundy απόχρωση, πάνω από τις βλεφαρίδες χρησιμοποίησε eye liner και μια απαλή σκιά ματιών με λάμψη. Τόνισε τα φρύδια για να δώσει την αυστηρότητα στο πρόσωπο σε συνδυασμό με το κόκκινο lipstick που δίνει ακαταμάχητο δυναμικό αέρα. Στο τέλος πέρασε από τα ζυγωματικά και την μύτη highlighter για έξτρα λάμψη αφήνοντας μια φυσική γυαλάδα στο δέρμα.
 
 
Όπως παρατηρήσαμε και στο Greece Next Top Model την Βίκυ Καγιά που είναι ambassador της Radiant, το μακιγιάζ της ήταν τόσο…όσο! Χωρίς υπερβολές αλλά πάντα εντυπωσιακό και κομψό.
 
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, λάμψη και ομορφιά! 
 
Edit & Photoshoot: Τζίνα Λουλέ
Make up artist: Τούλα Αυγέρη
Models: Λαμπρινή Μητροπούλου & Λία Γκαγκαστάθη

Back to top button
Close
Close