MUST Read

Ποιος θα ρθει στα Τρίκαλα για να καταλύσει στα ξενοδοχεία της πόλης?

Με… σφιγμένο στομάχι ετοιμάζονται να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου οι ιδιοκτήτες τους, με τις κρατήσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και τις εκτιμήσεις για τη συνέχεια ιδιαίτερα συγκρατημένες.

Ωστόσο, δεν έχουν και άλλη επιλογή, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κάθε ημέρα, σε μια προσπάθεια να ανατάξουν τις επιχειρήσεις τους, με την ευχή και την ελπίδα ότι δε θα υπάρξει ένα νέο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο.
Βέβαια, από τη Δευτέρα δεν ανοίγουν όλα τα ξενοδοχεία. Τα «πεντάστερα» θα μείνουν κλειστά για μια-δύο εβδομάδες ακόμη.
Το ερώτημα στα χείλη όλων των ξενοδόχων είναι ποιος θα έρθει στα Τρίκαλα, πλην όσων επισκέπτονται την πόλη για εμπορικές συναλλαγές ή για ιατρικούς λόγους. Εκδρομές δεν οργανώνονται, όλα τα συνέδρια αναβλήθηκαν, αθλητικές εκδηλώσεις δεν πραγματοποιούνται, τα αεροδρόμια είναι ακόμη κλειστά για διεθνείς πτήσεις, επομένως το ερώτημα είναι πώς θα φέρουμε κόσμο.To δέλεαρ που θα προβάλουμε για να προσελκύσουμε κόσμο είναι το πλεονέκτημα των μηδαμινών  κρουσμάτων και της υψηλής υγειονομικής κάλυψης και αυτό θα πρέπει τουλάχιστον κάποιος να το κινητοποιήσει …..

cz

Back to top button
Close
Close