Lifestyle news

Ποιος είναι ο όμορφος Atakan που η Κατερίνα Δαλάκα δηλώνει «θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα»;

Ειδύλλιο στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία; Τα λόγια της Κατερίνας Δαλάκα για τον παίκτη της τουρκικής ομάδας  Atakan Isiktutan, πάντως, στο χθεσινό επεισόδιο έκρυβαν μια συμπάθεια διαφορετική…

Η παίκτρια της ελληνικής ομάδας δήλωσε χαρούμενη για την παραμονή του Atakan στο παιχνίδι και δεν δίστασε να πει ότι θα ήθελε να γνωριστούν καλύτερα:

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Atakan κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό.Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Χάρηκα που έμεινε ο Atakan γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω…»

Ποιος είναι, όμως, ο Atakan  Isiktutan στον οποίο όλες οι γυναίκες της ελληνικής ομάδας έχουν μία συμπάθεια (όπως αποκάλυψε η Δήμητρα):

Είναι 25 χρονών και γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα οικονομικών του πανεπιστήμιου Maltepe της Κωνσταντινούπολης με υποτροφία. Μετά την αποφοίτησή του το 2016, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Üsküdar, Τμήμα ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας.

Ο Atakan ασχολείται με τον αθλητισμό, με πολλές διακρίσεις στο crossfit, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει κάνει επίσης κολύμπι και μπάσκετ.

Οι φωτογραφίες του στο Instagram, πάντως, μας εξηγούν πολλά για τον ενθουσιασμό των γυναικών της ελληνικής ομάδας

Back to top button
Close
Close