Fashion

Ποιες είναι οι τάσεις που λανσάρουν οι οίκοι για αυτήν τη σεζόν;

Τι είδους τσάντα θα κρατήσουμε άραγε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019; Εάν βιάζεσαι να υιοθετήσεις τις νέες τάσεις της ερχόμενης σεζόν, πριν ακόμη να τελειώσει ο χειμώνας, τότε τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα οι τσάντες, είναι ένα πολύ καλό σημείο για να ξεκινήσεις. Έτσι οι τσάντες που πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες και που πρόκειται να φορέσουμε το 2019, γίνονται πιο μικροσκοπικές, ώστε να χωράνε τα απολύτως απαραίτητα.

Για να σε βοηθήσω να διαλέξεις τις καλύτερες και αυτές που σίγουρα θα φορεθούν αρκετά, μια ματιά στα catwalk για την άνοιξη καλοκαίρι 2019 μας δίνει τις απαντήσεις.

Box bags – Σταθερά υλικά: τσάντες που θυμίζουν άκαμπτα βαλιτσάκια από σκληρό πλαστικό ή δέρμα.

Bucket bagsοι τσάντες που θυμίζουν πουγκιά συνεχίζουν να είναι τάση, δερμάτινες, σε minimal ύφος και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Γεωμετρικές τσάντες: αρκετά σκληρές με vintage αισθητική, που συνήθως είναι τετράγωνες, κυλινδρικές ή στρογγυλές και μπορείς να τις κρατήσεις στο χέρι ή να τις κρεμάσεις στον ώμο.

Πλεκτές και ψάθινες: μια από τις μεγαλύτερες τάσεις, σε πολλές εκδοχές από ψάθα, δέρμα ή ξύλο.

Animal printόπως τα ρούχα και τα παπούτσια, έτσι και οι τσάντες δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν από το μεγαλύτερο trend τα animal prints. Leoperd, zebra, snake αλλά και cow print θα είναι τα μοτίβα που θα μας απασχολήσουν και την ερχόμενη σεζόν.

Croco δέρμα: μια ακόμα πολύ κομψή τάση που θα συναντήσεις στις τσάντες. Το croco δέρμα είναι timeless αφού υπάρχει στο χώρο της μόδας πολλές δεκαετίες.

Mini crossbody bags: οι τσάντες σε μικρό μέγεθος που μπορούμε να τις βάλουμε χιαστί στο σώμα, εκτός από βολικές και πρακτικές, είναι και άκρως στιλάτες.

 

chloe-bag-s19-040-15386546721079562_ou_xl1100108_ou_xl1100196_ou_xl

valentino-bag-s19-024-15386546791100205_ou_xl

More Trends: Living the modern lifestyle!

Back to top button
Close
Close