Fashion

Πλεκτά φορέματα, το αγαπημένο ρούχο της χειμερινής περιόδου.

 

Μας αρέσουν γιατί είναι άνετα, χαρίζουν θαλπωρή και αποπνέουν κάτι εξαιρετικά σύγχρονο σαν στυλ. Η ευελιξία τους είναι ένα από τα ατού τους. Είναι από εκείνα τα ρούχα που δεν θέλουν να περιπλέξουν την καθημερινότητα μας. Ευνοώντας συνδυασμούς που διαρκούν μόλις 5 λεπτά. Και το ύφος τους όσο χρειάζεται θηλυκό και διακριτικό ταυτοχρόνως. Με έντονο σοφιστικέ αέρα. Προτιμήστε εκείνα στα χρώματα του μαύρου, του γκρι, του camel, του σκούρου μπλε. Για τις πιο τολμηρές υπάρχει πάντα η προοπτική του εκθαμβωτικού λευκού. Επιβλητικό και αριστοκρατικό, άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια σπουδαία επιλογή για τα γιορτινά outfits του επόμενου διαστήματος. Ποντάροντας ευθαρσώς στην πολυτέλεια της άνεσης.

Πλεκτά Φορέματα

Οι τρόποι για να τα προσεγγίσει κανείς όσες και οι διαθέσεις του. Η πιο κομψή στιγμή τους έχει minimal αναφορές. Εκεί όπου αναλαμβάνει τα ηνία η σιωπηρή πολυτέλεια. Η casual αισθητική τους ακολουθεί τον προσανατολισμό του comfy-chic. Έχοντας δίπλα τους αξεσουάρ που ακολουθούν τους ρυθμούς μιας ολόκληρης μέρας. Μπορούν όμως να ακολουθήσουν και τη θηλυκή μεθοδολογία μέσω των ανάλογων αξεσουάρ. Ένα εκπληκτικό μείγμα, το οποίο αποκτά ύπαρξη, από κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, με extravagant προσανατολισμό. Όπως, μπορεί να είναι, οι τονισμένοι ώμοι ή οι όγκοι στα μανίκια.

Πλεκτά Φορέματα

Τα πλεκτά φορέματα σε κάθε περίπτωση εξασφαλίζουν εύκολα και γρήγορα styling. Εσείς καταφεύγετε στον τρόπο που μαζί του νιώθετε άνετες και όμορφες. Εύκολα μπορούν να καυχηθούν πως είναι από τα πιο απλά κομμάτια ενός street style look. Και παρά την έξοχη απλότητα τους μπορούν να λειτουργήσουν και στα πιο δημιουργικά styling. Στοιχεία καθοριστικά για να του χαρίσουν μια ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα σας.

Από τη Φαίη Γκαϊνά

Thestylin.com 

Back to top button
Close
Close