Idees Sports

Πλήρη ικανοποίηση από την παρουσία του ΑΟΤ στο νικηφόρο φιλικό με την ΑΕΛ 2-1

23 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τα Τρίκαλα στο πρώτο ουσιαστικό φιλικό έδειξαν όχι μόνο ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο προετοιμασίας άλλα και ότι διαθέτουν δυνάμεις και εφεδρείες για να κάνουν κάτι πολύ καλό στο φετινό πρωτάθλημα .Αυτό είναι και το πρώτο συμπέρασμα που απορρέει από το φιλικό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο με την ΑΕΛ .

Οι κυανέρυθροι ικανοποίησαν, τους λίγους σχετικά φιλάθλους, (για την εποχή την σημασία του αγώνα και τον αντίπαλο) έπαιξαν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έδειξαν συντονισμένοι στην επιθετική και αμυντική λειτουργία ,παρουσίασαν μια καλή ανάπτυξη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κινούμενοι με τακτική και φιλοσοφία για τον γενικό τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρύψουν τις αδυναμίες όπως στην τελική προσπάθεια για το γκολ αλλά και την αλληλοκάλυψη των άκρων .

Εάν ο προπονητής και ο Δημήτρης Μπαταγιάννης, αποφασίσουν για ενίσχυση σίγουρα, θα αναζητήσουν ένα φορ κλάσης και πιθανόν δυο γρήγορους αμυντικούς για να καλύψουν αυτό που στα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα φαίνεται και με γυμνό οφθαλμό . Από εκεί και πέρα στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι παίκτες  που προέρχονται από το πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις και φέτος στην κατηγορία ενώ ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει  και για τον Imban Randy καθώς η διοίκηση θα πρέπει με τα όσα έδειξε σήμερα στο φιλικό να σκέφτεται ότι πέτυχε bingo στην μεταγραφική περίοδο .Κατά τα άλλα το μπαλάκι πέφτει και πάλι στον μεγαλομέτοχο της ομάδας ο οποίος είδε δικαίως ότι ο κόσμος δεν αγκάλιασε την νεα ομάδα .Πενιχρά τα έσοδα ίσα και μόνο να καλύψουν μέρος από τα έξοδα του αγώνα σύμφωνα με τα εισιτήρια που κόπηκαν στο παιχνίδι και σε συνάρτηση με τα διαρκείας δημιουργούν πρόσθετο προβληματισμό για τα οικονομικά του συλλόγου.Μέχρι την “κεντρική” ενίσχυση,και την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος   του κόσμου που θεωρείται ότι με τα καλά νέα από το αγωνιστικό θα επιστρέψει στο γήπεδο, ο αγώνας σε 15 ημέρες με την ΑΕΚ θα είναι βάλσαμο και κριτήριο για πολλούς λόγους για την κυανέρυθρη ομάδα …

cz

Η εικόνα ίσως περιέχει: στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ντόστανιτς: Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε στο τέλος της συνάντησης ο Ράτκο Ντόστανιτς: «Πολλά συγχαρητήρια στη ομάδα, αυτά που κάναμε στις προπονήσεις τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζεται η δουλειά, θέλουμε πολύ δουλειά καλή και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα από την ΑΕΛ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ντόστανιτς έχασε σωρεία ευκαιριών ενώ η ΑΕΛ ευτύχησε να βρει δίχτυα στην μία και μοναδική φάση την οποία έκανε, στο 7’ με τον Νούνιτς.

Τα Τρίκαλα απάντησαν με δοκάρι του Συμελίδη και κάμποσες κλασσικές ευκαιρίες και στην επανάληψη κατάφεραν στα πρώτα επτά λεπτά να ανατρέψουν το σκορ και να περάσουν μπροστά με γκολ των Συμελίδη και Μακρίδη.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η ΑΕΛ πίεσε αλλά δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση και άφησε ερωτηματικά όσον αφορά την ετοιμότητα της εν’ όψει του πρωταθλήματος της Super League.

Το live του αγώνα απο το sportrikala.gr:

Μπροστά σε λίγο κόσμο ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την ΑΕΛ.

Μετά απο μία καλή προσπάθεια των Τρικάλων η ΑΕΛ βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση με τον Νούνιτς να κάνει μία εξαιρετική κούρσα και βγήκε απέναντι στον Ταϊρη τον οποίο πλάσαρε υποδειγματικά για να σημειώσει το 0-1.

Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε στο 10′ όταν ο Συμελίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι

Τα Τρίκαλα πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και στο 16′ σουτ του Συμελίδη αποκρούει ο Γκέκας.

Στο 23′ και πάλι καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με τον Ράντι απο κοντά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά απο σέντρα ακριβείας του Γκόλια.

Στο 29′ ο Ράντι έβγαλε ασίστ στον Πάνο ο οποίος απέναντι στον Γκέκα έχασε τον βηματισμό του και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή στιγμή.

(*) Ένταση στο 38΄με τον Λεοζίνιο ο οποίος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιμίκα. Είχε προηγηθεί ένα σκληρό φάουλ στον Βραζιλιάνο λίγο νωρίτερα και το φύλαγε φαίνεται. Την ίδια στιγμή έντονο διάλογο είχε ο Αλέξης Κούγιας στην εξέδρα με φιλάθλους των Τρικάλων.

Στο 41΄ο Γκέκας μάζεψε προ του Μακρίδη.

Πολύ καλύτερα τα Τρίκαλα χάνουν νέα ευκαιρία στο 44′ με τον Πάνο απέναντι απο τον Γκέκα να πλασάρει άουτ.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τους κ.κ. Βρούζο, Μηνούδη και 4ο τον Μέγα.

Ισοφάριση για τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια στο 53′ όταν ο Συμελίδης κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλούκου!

Γκολάρα Μακρίδη!Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, στάδιο και πλήθος

Τα Τρίκαλα που εντυπωσιάζουν παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 55′. Ο Ράντι βγήκε στην αντεπίθεση γρήγορα, γύρισε για τον Μακρίδη ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έξω απο την περιοχή σημείωσε τ0 2-1!!!

Σουτ του Σαϊτη στο 80′ δεν ανησυχεί τον Ταϊρη

Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με σουτ του Συμελίδη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Κεφαλιά του Νούσιου στο πρώτο δοκάρι μετά απο κόρνερ φεύγει άουτ

Πιέζει η ΑΕΛ και στο 85΄σουτ του Σαϊτι άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης (88′ Γιδόπουλος), Πάνος, Γκόλιας (65′ Νιάρος), Γκότοβος (88′ Συριόπουλος), Θεολόγου (62′ Πατσατζόγλου), Τσιάρας (59′ Γκατζολάρι), Μακρίδης (56΄Μαντιανί), Τσιμίκας (83′ Σιαλμάς), Συμελίδης (88′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (88′ Αλμπάνης), Ράντι (86΄Γκουγκούδης)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (46′Σουλούκος), Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γκόριπετς, Μπάλλας, Μάρκος, Χαλάτσης (46′ Χοτζάλι), Μπάμης (46′ Πινακάς), Λεοζίνιο (46′ Χοτζάλι), Νούνιτς, ΣαϊτιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Back to top button
Close
Close