Ειδήσεις

Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισας

Με ομόθυμο το αίτημα μεγαλύτερης στήριξης της επιχειρηματικότητας από την κυβέρνηση και παρουσία πλήθους επωνύμων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Το παρόν έδωσε στην εκδήλωση και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος ζήτησε “μεγάλη στήριξη από τη σημερινή κυβέρνηση” καθώς “μετά από δέκα χρόνια κρίσης, φαίνεται ότι βγαίνουμε, αλλά οι επιχειρήσεις ακόμη στενάζουν”.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισαςοι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, Βασίλης Κόκκαλης, Ευαγγελία Λιακούλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισαςο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς, ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας κ. Μιχάλης Μούσιος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Καντώνιας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ:Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισας

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου ΛάρισαςΠλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: Πλήθος επωνύμων στην κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισας

 

Back to top button
Close
Close