MUST Read

“Πετσούλα” για πολύ λίγους το Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, ο σχεδιασμός από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει. Συναθροίσεις με συγγενείς, κουμπάρους, φίλους και λοιπούς παρατρεχάμενους και συγγενείς, να το ξεχάσουμε, όπως λέει και το γνωστό διαφημιστικό σποτ για το μένουμε σπίτι.

Εάν διαθέτετε περίκλειστη αυλή και βέβαια εγκατάσταση για το ψήσιμο του οβελία και περιοριστείτε μόνο στην οικογένεια σας, με αυτούς δηλαδή που διαμένετε μόνιμα στην οικία, έχει καλώς, την πετσούλα θα την τραβήξετε.

Επίσης, στην περίπτωση που διαθέτετε μεγάλο μπαλκόνι στο διαμέρισμα σας και βέβαια την ανάλογη εγκατάσταση, ώστε να μην ενοχλήσετε τους υπόλοιπους ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων με τον καπνό, σαφώς και θα φάτε το νόστιμο σουβλιστό οβελία, πάντα με ευλαβική προσοχή και στενά με την οικογένειας σας. Δηλαδή, μαζί μ’ αυτούς που μένετε στο διαμέρισμα.Σας έπεσε βαριά η πετσούλα από το αρνί; Δείτε τι θα σας κάνει να ...

Για τους υπόλοιπους, εκτός από τον φούρνο υπάρχει και η λύση τις ηλεκτρικής ψησταριάς, που θα σας επιτρέψει να ψήσετε παϊδάκια, η κομμένα κατάλληλα κομμάτια αρνιού. Νόστιμα είναι και αυτά. Κατά συνέπεια και εάν δεν είναι δυνατές οι λύσεις ψησίματος που προαναφέραμε …τότε ο φούρνος είναι το απόλυτο «γκάτζετ» για το ψήσιμο του αρνιού, για το περίεργο Πάσχα που θα βιώσουμε με την ελπίδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, απλά όλο αυτό να είναι μια κακή ανάμνηση και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Back to top button
Close
Close