Ειδήσεις

Περιφέρεια: Καμία χορηγία σε πολιτιστική εκδήλωση στην Θεσσαλία

Με αφορμή το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της διασποράς του ιού Covid-19 στη χώρα μας και σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα στην κοινότητα της Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει αλλά και να μην στηρίξει καμία πολιτιστική εκδήλωση τη φετινή χρονιά. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να στείλουν το μήνυμα του αναγκαίου περιορισμού των κοινωνικών συναθροίσεων. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020. Εκτός ημερησίας διάταξης υπήρξε θέμα που αφορούσε τις Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις στην Περιφέρεια.

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας, στη συνεδρίαση αναφέρθηκε στην απόφαση να μην πραγματοποιηθεί καμία Πολιτιστική Εκδήλωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και η Περιφέρεια να μην είναι χορηγός σε καμία Πολιτιστική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλία.

Όσον αφορά στις αθλητικές εκδηλώσεις, αποφασίστηκε η Περιφέρεια να εγκρίνει και να κάνει χορηγίες μόνο σε διοργανώσεις που έχουν έγκριση του ΣΕΓΑΣ και θα πραγματοποιούνται με βάση όλα τα υγειοιομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη του covid-19.

trikalaerevna.gr

Back to top button
Close
Close