Fashion

Παραγωγή αντισηπτικών από κορυφαίες εταιρίες αρωμάτων

Κορυφαίες  εταιρείες καλλυντικών και αρωμάτων, αποφάσισαν να μειώσουν την παραγωγή προϊόντων τους και να ξεκινήσουν την παραγωγή αντισηπτικών, προκειμένου να συνεισφέρουν έτσι στις ανάγκες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Η παραγωγή των αντισηπτικών θα γίνει στις γαλλικές αλυσίδες παραγωγής όπου παρασκευάζονται τα αρώματα και τα καλλυντικά των οίκων Christian Dior, Guerlain και Givenchy για να τροφοδοτήσει τα νοσοκομεία.

Στη συνέχεια, αυτά θα προσφερθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές, κατά προτεραιότητα για τα 39 νοσοκομεία της Assistance Publique-Hôpitaux de Paris (δίκτυο των νοσοκομείων της γαλλικής πρωτεύουσας)». Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για όσο διάστημα είναι αναγκαίο, διευκρίνισε ο όμιλος LVMH. Δώδεκα τόνοι θα παρασκευασθούν ήδη από την πρώτη εβδομάδα και μεγαλύτερες ποσότητες στη συνέχεια.

Εκπρόσωπος του νοσοκομειακού δικτύου του Παρισιού δήλωσε ότι τα 39 νοσοκομεία αντιμετωπίζουν ελλείψεις αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος, αλλά όχι και εξάντληση των αποθεμάτων, ενώ και άλλες εταιρείες έχουν προτείνει τη βοήθειά τους.

Back to top button
Close
Close