Επιχειρείν

Παράνομη χρήση ονόματος από την Jumbo

Η JUMBO AE καταδικάστηκε για την παράνομη χρήση του σήματος UNIVERSITY της SKAG, όπως αναφέρει ο νομικός σύμβουλος της SKAG, Δημήτρης Μάρκου. 

Η ανακοίνωση του κ. Μάρκου έχει ως ακολούθως:

“Με την υπ. αριθμ. 3212/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η JUMBO AE καταδικάστηκε για την παράνομη χρήση του παραπάνω σήματος. Εντούτοις το «σοφό» δικαστήριο έκρινε πως η αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει η JUMBO ΑΕ, πλήρως κοστολογημένη σε ποσό άνω των 2.000.000 € προς στην SKAG, για την επί δύο έτη παράνομη χρήση του σήματος με πωλήσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων, ανέρχεται στο «ιλιγγιώδες» ποσόν των €6.815,25.

Και η χειραγώγηση δεν σταμάτησε εκεί, αφού η JUMBO την Παρασκευή 29.11.2019, με επιστολή της ζήτησε να προχωρήσει σε συναντήσεις ενδεχόμενης συνεργασίας με την SKAG, αμέσως μετά την δυνατότητα λήψης αντιγράφου της απόφασης, για δύο λόγους; πρώτον για να προλάβει να χειραγωγήσει την SKAG πριν βγει σε ανακοινώσεις και από την άλλη να μην ζημιωθεί η φήμη της JUMBO, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπουν να κλείνουμε τα μάτια στην αδικία”, αναφέρει κλείνοντας ο κος Μάρκου.

Για την SKAG AE O ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημήτριος Π. Μάρκου

Back to top button
Close
Close