Idees Sports

Πανηγυρικά στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΑΟΤ

Στην κορυφή της Football League βρίσκονται από την Κυριακή (17/11) τα Τρίκαλα και παρέα με τον Ιωνικό, κερδίζοντας εντός έδρας το Αιγάλεω με 2-1 για την 8η αγωνιστική.

Ήταν το δεύτερο σερί τρίποντο για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη στο «σπίτι» της, αποτέλεσμα που την έφερε στους 16 βαθμούς και στο +2 από Καβάλα και Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ το «Σίτι» όλο και πέφτει και με 8 πόντους είναι στη 12η θέση (στους 8 βαθμούς είναι και η Νίκη Βόλου με τον Θεσπρωτό).Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Θεσσαλοί ευτύχησαν με το… καλημέρα να ανοίξουν το σκορ, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Σανδραβέλης ανατράπηκε εντός περιοχής, το πέναλτι καταλογίστηκε και ο Λώττας ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στο 7′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, καθώς ο Οικονομόπουλος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Σταματής σημάδεψε άστοχα σε κενή εστία.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, στάδιο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Στο 32′ ο Ριζογιάννης έπιασε το μονοκόμματο σουτ και ο Μαγκάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να γίνει το 2-0 στο 57ο λεπτό, όταν ο Σταματής με ωραία κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Λώττα και βρήκε δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σανδραβέλης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σικαλιά, ενώ και στο 78′ πλάσαρε άουτ ύστερα από γέμισμα του Λώττα, με το Αιγάλεω να μειώνει στο 88′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροτζέριο Μάρτινς, παράβαση που καταλογίστηκε ένα λεπτό νωρίτερα για ανατροπή του Συρεγγέλα από τον Τεγούση.

O ΑΟΤ διαχειρίστηκε το προβάδισμά του στα εναπομείναντα λεπτά και πανηγύρισε το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολυχρόνης του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τους Νίκζα και Μάνο του Συνδέσμου Λάρισας.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Κίτρινες: 8′ Σανδραβέλης, 66′ Ριζογιάννης, 75′ Πελάεθ – 18′ Τσαφταρίδης, 81′ Ροτζέριο Μάρτινς, 85′ Συρεγγέλας, 86′ Παπανικόλας.

TΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (81′ Βέρτζος), Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (71′ Παπαγεωργίου), Πελάεθ (78′ Τσίπρας), Λώττας.

Back to top button
Close
Close