Idees Sports

Παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του ΑΟ Τρίκαλα γύρισαν το χρόνο πίσω

Παλαίμαχοι δύο ιστορικών ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου που πρωταγωνίστησαν για αρκετά χρόνια στον Ελληνικό Αθλητισμό, συναντήθηκαν στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων.

Έδωσαν αθλητικό παρών σε μια φιλική διοργάνωση που μετέδιδε την αγάπη για τον Αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, ταυτόχρονο όμως έδειχνε το ανθρωπινό πρόσωπο. Είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό για τις ανάγκες και την στήριξη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή».

Ο λόγος της μεγάλης εισαγωγής για τους παλαιμάχους της ΑΕΚ και του ΑΟ Τρίκαλα, που αναμετρήθηκαν φιλικά στο γήπεδο των Τρικάλων, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο ποδοσφαιρικό θέαμα. Εκεί πέραν των φορέων του νομού έδωσαν το παρών και πλήθος φιλάθλων των δυο ομάδων, που μετέβησαν στο γήπεδο για να θαυμάσουν τους παλαιμάχους, όπως επίσης και να στηρίξουν την «Αρωγή».

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, του κορυφαίου σκόρερ στην Ελλάδα, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής και από τους Τρικαλινούς αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους παλαιμάχους εξέφρασε η διοίκησης της «Αρωγής» δια μέσου της προέδρου κα Ελένης Καϊμά. Η ίδια απένειμε τιμητικές πλακέτες στους παλαιμάχους των δυο ομάδων. Ένα δείγμα ευχαριστίας προς τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για να στηρίξουν το έργο τις προσπάθειες που καταβάλει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος για τα μέλη του.

Τιμητικές βραβεύσεις έγιναν από εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων, όπως φυσικά και από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δια μέσου του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη. Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για την σημαντικότητα της εκδήλωσης και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειώθεί πως το παρόν στο γήπεδο έδωσε και ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Α.Ο.Τ.

Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία μετά το τέλος του αγώνα να φωτογραφηθούν με τους παλαιμάχους, ως ανάμνηση της παρουσίας τους στο στάδιο των Τρικάλων.

Χορηγός της εκδήλωσης υπήρχε το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στην Οιχαλία του Χρήστου Σακελλαρίου.

Στον  φιλικό αγώνα η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον ΑΟΤ. Δύο γκολ σημείωσε ο Λάμπρος Γεωργιάδης και ένα ο Χουλιάρας

Παλαίμαχοι  Τρίκαλα: Ζαφείρης, Βαγενάς, Πρεκατές, Μιχαήλ, Μπακάλης, Πάτρας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Πιάζας, Καλαντζής, Θεοδοσιάδης.

Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Κουτσάγιας, Χατζής, Τσιαφίτσας, Ζήκος, Καραφώτης, Τσικρικάς, Μπουλούτσος, Μακρής, Κολώνας, Γκουλίτος, Δημητρίου.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Σεραφείδης, Ζαχαριάδης, Αρδίζογλου, Μαυροδήμος, Μουρίκης, Ρούσεφ, Δαδίτσος, Παραπραστανίτης, Κακούσιος, Γεωργιάδης, Χουλιάρας.

Back to top button
Close
Close