Τρίκαλα

Πίτα για την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι καρποφόρα και ανάλογη σε μαθητικές επιτυχίες προηγούμενων χρόνων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στην κοπή παρευρέθηκαν η διευθύντρια κα Βασιλική Κάκλα, καθώς επίσης εργαζόμενοι και στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Τις ευχές της προς τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης, που επιτελούν σημαντικό έργο, απηύθυνε η διευθύντρια της διεύθυνσης κα Βασιλική Κάκλα. Στάθηκε στην προσφορά των εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα στο έργο που επιτελούν ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.«Είναι πολύ σημαντικό το έργο της διεύθυνσης, είναι πολύ σημαντικές οι ευθύνες μας. Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τους συνεργάτες μου, που εργάζονται φιλότιμα και σκληρά από το πόστο του ο καθένας. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.», σημείωσε η κα Κάκλα και συμπλήρωσε:«Η Διεύθυνση θα είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών, λειτουργήσαμε και θα λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύη ιδιαίτερα στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σχολεία. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σωστά για να αφήσουμε έργο χρήσιμο στα παιδιά μας και στην τοπική κοινωνία.».

Την πίτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος Χατζιάρας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Το νόμισμα της βασιλόπιτας κέρδισε η κα Αθανασία Οικονόμου του τμήματος Α΄διοικητικού.

Back to top button
Close
Close