Lifestyle news

Ο Jon Snow έκλαψε, μόλις διάβασε το φινάλε του “Game of Thrones”

Ο αγαπημένος του γυναικείου πληθυσμού ανά την υφήλιο, επιβεβαίωσε ότι διαθέτει… ευαισθησίες. Ο ηθοποιός Kit Harington, που έγινε διάσημος με τον ρόλο του Jon Snow στο “Game of Thrones”, μίλησε στην τηλεόραση του BBC, και παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε, διαβάζοντας το φινάλε της σπουδαίας σειράς.

Ο Kit Harington, όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, προετοιμάζονται για την 8η και τελευταία σεζόν του “Game of Thrones”, και την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσαν την ανάγνηση του σεναρίου των επεισοδίων που θα γυρίσουν.

“Τώρα… ξέρω τα πάντα”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Kit Harington, σε απάντηση της μνημειώδους ατάκας “You know nothing Jon Snow”.

Ο 30χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι διαβάζοντας το σενάριο συγκινήθηκε και έκλαψε, απέφυγε ωστόσο να πει την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την πλοκή της υπόθεσης, και αρκέστηκε να εστιάσει στη συγκινησιακή φόρτιση από το γεγονός ότι, μετά από 8 χρόνια, οι ηθοποιοί εγκαταλείπουν τη σειρά που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Kit Harington αρραβωνιάστηκε την ηθοποιό Rose Leslie, η οποία υποδυόταν την αγαπημένη του Ygritte στο “Game of Thrones”, και του είχε αφιερώσει τη θρυλική ατάκα.

Back to top button
Close
Close