Πολιτισμός

Ο χορός του Συλλόγου Κρητών Ν. Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης»

Ανήμερα των Φώτων 06-01-2020 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία για άλλη μια φορά, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Ν.Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης», στο κέντρο «Στεφανής».

Με τη μαγευτική λύρα του γνωστού καλλιτέχνη Νίκου Ζωιδάκη και του λαουτιέρη Μανώλη Κονταρού, και το συγκρότημα τους, απολαύσαμε κρητικό γλέντι, όπου το κέφι, το  ξεφάντωμα και η διασκέδαση κράτησε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την χαρά και την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τα  μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους στον ετήσιο χορό μας και για τη ζεστή και εγκάρδια ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική τους παρουσία, τους: Περιφερειακό Σύμβουλο Τρικάλων κ. Μπάρδα Ντίνο, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων κ. Κρανιά Βασίλη, καθώς και τον Εφημέριο του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής π. Παναγιώτη Μίχο.

Ευχαριστούμε επίσης πολύ και όλους τους εκπροσώπους και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων που και φέτος ήταν κοντά μας : τον Σύλλογο  Κρητών Λάρισας, τoν Σύλλογο Κρητών Καρδίτσας, τη Χορευτική Ομάδα «Ξένιοι Κρήτες» από τη Λάρισα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου, τον Χορευτικό Όμιλο ‘’Ασκληπιός’’, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων, την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Κυριακής.

Θα θέλαμε επιπροσθέτως να ευχαριστήσουμε τους χοροδιδασκάλους Κώστα Οικονόμου και Στέλιο Νικολακάκη, που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εκμάθηση των κρητικών  παραδοσιακών χορών στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας καθώς και όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων που για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και μάγεψαν τον κόσμο με τον παλμό και το κέφι τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας,  που με την οικονομική τους βοήθεια συνετέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της  βραδιάς,  αλλά και στους δωροθέτες μας, τα καταστήματα και τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, που πρόσφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας.

Εμείς σας δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι σε ό,τι επιχειρήσουμε να διοργανώσουμε μελλοντικά. Η μαζική προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις μας,  μας γεμίζει αισιοδοξία και  μας οπλίζει με δύναμη. Και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τα 13 μεγάλα δώρα, κατόπιν κλήρωσης

Νο ΛΑΧΝΟΥ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
621 ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ  ΣΤΟ ΞΕΝΟΔ. ‘’ΑΤΡΙΟΝ 3* ’’ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ‘’ KYRIAKAKIS TRAVEL’’
3949 ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ DOLPHIN CRUISES  αξίας 420 ευρώ.MARINE 360 A.E.   MELTEMI COAST SUITES, ΜΟΣΧΑΚΗΣ Ι.
1414 ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ  ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΕNIGMA CLUB SANTORINI – ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
1950 4ΗΜΕΡΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΝΗΤΟΥ (ΜΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) αξίας   280 ευρώ.MALIA TRAVEL – ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2854 ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ (BUGGY TOUR) αξίας 180 ευρώ.MALIA TRAVEL – ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
725 ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ  QUAD SAFARI) αξίας 180 ευρώ.MALIA TRAVEL – ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2518 ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΔΙΚΛΙΝΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣANEK LINES-BLUE STAR FERRIES
3977 ΕΝΑΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MORRIS MDE-12290 ΑΞΙΑΣ 180 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
573 ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , αξίας 150 ευρώ. ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
1941 ΜΙΑ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ «CROPS SUITES» ΣΤΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ αξίας 100 ευρώ. ‘’Crops  Suites’’ – ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΝΘΗ
2249 ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ «Deo Donum and Apartments»ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ αξία100 ευρώ ‘’Deo Donum Studios and Apartments’’- ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
3675 Ελαστικά αξίας 100 ευρώ, Ι.Χ.αυτοκινήτου ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ -ΖΑΝΤΩΝ
1501 6ΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ αξίας 100 ευρώ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΣ

Back to top button
Close
Close