Τρίκαλα

Ο Φούρνος της Γειτονιάς παράγει λειτούργημα με πενιχρά ταμεία!

'Ανάσταση΄ στις δουλειές τους ζητούν οι Αρτοποιοί εν όψη Πάσχα!

 

Το τελευταίο διάστημα, βιώνουμε όλοι μας μια κατάσταση κρίσιμη και γεμάτη αβεβαιότητα. Όχι μόνο ως επαγγελματίες αλλά και ως άνθρωποι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία όπου ο καθένας από την πλευρά του δίνει τη μάχη του όπως μπορεί. Ο Φούρνος της Γειτονιάς και όλοι οι Αρτοποιοί έχουν αποδείξει στην πράξη ότι μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις των ημερών Μέσα σε μια δύσκολη για όλους καθημερινότητα, συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους καταναλωτές και να τροφοδοτούν το ελληνικό τραπέζι με ψωμί.

Στο μεταξύ, ζημιές μετρούν καθημερινά οι αρτοποιοί καθώς βλέπουν τις πωλήσεις τους να περιορίζονται συνεχώς με αποτέλεσμα ενώ τα καταστήματα τους παραμένουν ανοιχτά, ο τζίρος τους να είναι αρκετά μειωμένος λόγω καραντίνας. Ένα από τα πιο παραδοσιακά επαγγέλματα της Χώρας αυτή την περίοδο ουσιαστικά παράγει  ‘λειτούργημα’, καθώς τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και απασχολώντας το προσωπικό του, μένει στο πλευρό των πολιτών ενώ δυστυχώς βλέπει την ‘οικονομική κρίση’ στο ταμείο του.

Αρτοποιοί του Ν.Τρικάλων αλλά και σε όλη την επικράτεια…είναι ανήσυχοι καθώς ανήμερα του Λαζάρου και ενόψη Πάσχα ..οι φούρνοι τους θα μοσχομύριζαν από πασχαλιάτικες μυρωδιές και χαρούμενο κόσμο. Ηρθε η ώρα να στηρίξουμε και εμείς τον επιχειρηματία, τον Φούρναρη, τον άνθρωπο που είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές. Ιστορικά το Αρτοποιός ήταν δίπλα στον συνάνθρωπο και σε πιο δύσκολες εποχές της ιστορίας.

 

‘Ανάσταση΄ στις δουλειές τους ζητούν οι Αρτοποιοί εν όψη Πάσχα!

Ας υποδεχτούμε το φετινό Πάσχα, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, όπου  το θρησκευτικό  γεγονός της Ανάστασης μας μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της νίκης της ζωής και παράλληλα συναντά τη  θαυμαστή  εποχή της αναγέννησης της φύσης, την Άνοιξη.

 Παρά τις αντιξοότητες και τη δύσκολη καθημερινότητά, οι Αρτοποιοί πρέπει να δώσουμε ένα κλίμα αισιοδοξίας και γιορτινής ατμόσφαιρας στους πελάτες μας, στους συνεργάτες μας αλλά και σε μας τους ίδιους.   Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση χρόνων και φέτος οι Φούρνοι της Γειτονιάς θα παρασκευάσουν τις νηστίσιμες λιχουδιές, τα πασχαλινά μας τσουρέκια, όλα φτιαγμένα με μεράκι και  με  υλικά  άριστης  ποιότητας, τα οποία  θα  προσφέρουμε  στους  πελάτες  μας  μέσα  από  τις  καλαίσθητα  διακοσμημένες  βιτρίνες, όπου θα συνδυάσουμε τα χρώματα της άνοιξης με τα αρώματα των πασχαλινών μας προϊόντων.

 Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο για τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοιού, οι υπεύθυνοι των αρτοποιείων εξασφαλίζουν την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, την τήρηση των μέτρων απολύμανσης των αρτοποιείων, την τήρηση  των μέτρων υγιεινής των εργαζομένων, δίνοντας  ιδιαίτερη έμφαση :

  • στο πλύσιμο χεριών των εργαζομένων και χρήση γαντιών μιας χρήσης
  • στην αυστηρή τήρηση αριθμού ατόμων που εισέρχονται στο αρτοποιείο
  • στην ύπαρξη φιάλης αλκοολούχου διαλύματος με αντλία έγχυσης, σε ευκρινή θέση στην είσοδο  καταστήματος  για υγιεινή χεριών, προς χρήση των πελατών

Το Μ.Σάββατο  θα διατεθεί στο καταναλωτικό κοινό ψωμί για τρεις  (3) ημέρες,  δηλαδή το ψωμί του Μ.Σαββάτου, της Κυριακής και  της Δευτέρας του Πάσχα.

 

Back to top button
Close
Close