MUST Read

Ο «υπαινιγμός» του Τρικαλινού πολιτικού για την «αστάθεια» του Γιούνκερ

Ειναι κοινό μυστικό τόσο στο περιβάλλον του προέδρου της Κομισιόν  όσο και γενικότερα σε όλη την Ευρώπη η σε αυτούς που τους ενδιαφέρει το παρασκηνιακό γιγνεσθαι, οτι ο Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ ειναι «βαρύ» ποτήρι . Για να χαλαρώσει και να νιώσει ευχάριστα, μετά  απο κρισιμες συναντήσεις  και μάλιστα υψηλές, κατεβάζει μερικά ουισκακια έτσι για το καλό….

Αποκορύφωμα ηταν η προχθεσινή παρουσία του,στην μίνι δεξίωση του ΝΑΤΟ  όπου ο εκπρόσωπος ενός από τους πυλώνες της ΕΕ, εμφανώς δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, τρέκλιζε, ενώ την ίδια ώρα φαινόταν εύθυμος, αγκάλιαζε και φιλούσε σταυρωτά καθέναν από τους ηγέτες που τον πλησίαζαν για να τον χαιρετήσουν και έκπληκτοι διαπίστωναν ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο στα Μέσα Ενημέρωσης όσο και σε πολιτικούς κύκλους . Μάλιστα ο γνωστός Τρικαλινός δημοτικός σύμβουλος  και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου πόλεων Τάσος Κατσιάνης γνωρίζοντας πλέον πράγματα και καταστάσεις,σχολίασε την άτυχη στιγμή του, προσφέροντας «λαβή συμπαράστασης» στον πολιτικό του Λουξεμβούργου αναφέροντας  χαρακτηριστικά …..

Back to top button
Close
Close