Τρίκαλα

Ο Σάκης θέλει να σπάσει το… εμπάργκο στο ΣΚΑΙ!

Στο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ και τη σχέση της κυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:
« Έχω θέσει εδώ και καιρό το ζήτημα με το οποίο αντιμετωπίζουμε τα μέσα ενημέρωσης και την ελευθερία της κριτικής τους. Θα πρέπει και η ΝΔ να άρει το εμπάργκο στην ΕΡΤ και εμείς να επανεξετάσουμε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ. Προσωπικά είπα ότι απέναντι και σε ένα άλλο μέσο ενημέρωσης στα Τρίκαλα πρέπει να το λύσουμε το εμπάργκο. Θεωρώ ότι είναι άλλο πράγμα όταν ένας δημοσιογράφος σε προκαλεί με τις παρεμβάσεις του να αποχωρήσεις από την εκπομπή του και να επανέλθεις αν επανεξετάσει τη στάση του, και άλλο πράγμα το διαρκές εμπάργκο.

Οι δρόμοι μας με τον Πάνο Καμμένο έχουν χαραχθεί ήδη, πως μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί όταν η προτεραιότητα των ΑΝΕΛ είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Αφού λοιπόν δεν θέλει να παραμένει σε αυτή την κυβέρνηση, ας φύγει. Η κυβέρνηση δεν θα πέσει αν φύγει ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ. Μόνο αν υπάρξει μομφή εναντίον της η κυβέρνηση πέφτει. Και με τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση μπορεί να σταθεί, δεν τον κρατάμε τον Πάνο Καμμένο για να παραμείνουμε στην κυβέρνηση. Αυτή η συνεργασία δεν έχει πια νόημα, και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Δεν θα μας ρίξει όμως, η Συμφωνία των Πρεσπών περνάει και με απλή πλειοψηφία.»

Back to top button
Close
Close