Beauty experts

Ο Σάκης Γιαννούλας ως βασικός συνεργάτης της εταιρίας Vitality’s, παρουσίασε νυφικά και βραδινά χτενίσματα.

 

Τι να πρωτοπεί πλέον κανείς για τον δικό μας Σάκη Γιαννούλα που αποδεδειγμένα δείχνει πως το 2108 είναι η χρονιά του! Ο τίτλος του Καλύτερου Κομμωτή της Χρονιάς είναι απλά η επιβεβαίωση και η επικύρωση μιας πολυετούς και συνεχούς προσπάθειας για δημιουργία, πρωτοτυπία και εξέλιξη στον κόσμο της Κομμωτικής Τέχνης. Σήμερα επάξια ο Σάκης ως βασικός συνεργάτης της εταιρίας Vitality’s παρουσιάζει τα νυφικά και βραδινά χτενίσματα που θα ξεχωρίσουν για το Καλοκαίρι 2018 σε πολλά σεμινάρια, ένα εκ των οποίων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14-5-18, στη Vitality’s Academy στη Θεσσαλονίκη.

 

Το κοινό αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τον επαγγελματισμό του Σάκη όσο και από το ξεχωριστό ταλέντο της Make-up Artist Γιώτας Κουβούση που τον πλαισιώνει και τον ακολουθεί σε κάθε του προσπάθεια . Ταυτόχρονα, ως αιθέριες υπάρξεις τα πανέμορφα μοντέλα του συνέβαλλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σ’ ένα για μία ακόμη φορά άρτιο αποτέλεσμα.

Art of Beauty λοιπόν και πολλά τα μυστικά ομορφιάς που έχει για μας ο γνωστός κομμωτής. Γι’ αυτό Σάκη συνέχισε… δημιούργησε… λάμψε… και κάτω απ’ τον ήλιο αυτού του Καλοκαιριού κράτα τα μαλλιά μας στο πρώτο σκαλί της υγείας και της ομορφιάς όπως άλλωστε κάνεις χρόνια τώρα…

Back to top button
Close
Close