MUST ReadΓάμος - Βάπτιση

Ο Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος της Ξένιας Τάτσιου και του Βαγγέλη Μαγκούτη!

 

Ο γάμος της Ξένιας και του Βαγγέλη ήταν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους, που θυμίζει παραμύθι!

                       Ο  δάσκαλος krav maga περιμένει την νύφη με το πιο γλυκό χαμόγελο! 

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου, το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας το επόμενο βήμα στην σχέση τους! Στο πιο γραφικό εκκλησάκι των Τρικάλων, τον Προφήτη Ηλία με καλεσμένους φίλους και συγγενείς, αντάλλαξαν όρκους αγάπης. Με επίτιμους καλεσμένους τους κουμπάρους τους, την Εύη Κυρατζούλη από την Λάρισα και τον Άγγελο Κόκκαλη από το Βόλο επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού.

Captured: Φωτογραφική Ομάδα “Planhue”

Η οργάνωση του γάμου

Ο στολισμός από το Ανθοπωλείο Εδεμ Floral creations θύμιζε παραμύθι εποχής. Λευκές αποχρώσεις, αρμονία και μινιμαλισμός ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό! Τα λουλούδια στόλιζαν κάθε γωνιά, δίνοντας class πινελιές στο ύφος!

Το vintage νυφικό της Ξένιας ήταν ένα υπέροχο φόρεμα με αρχοντική δαντέλα που αγκάλιαζε άψογα το σώμα της, από τον οίκο DS Dimitra.

Captured: Παναγιώτα Κανέλη

H Eλλάδα -Αλεξία Μακρή, επιμελήθηκε το ρομαντικό χτένισμα και το μακιγιάζ της, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο σύνολο που το απογείωσε. Με δυο λέξεις αρχοντική ομορφιά βγαλμένη από μια άλλη εποχή!

Ευχόμαστε στο όμορφο ζευγάρι κάθε ημέρα της ζωής τους να είναι τόσο ευτυχισμένη σαν τη μέρα του γάμου τους.Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι…μέχρι πρωίας.

 

Back to top button
Close
Close