Idees Sports

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προσέφυγε το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, ζητώντας να ξεκαθαρίσει η σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκείνη της ΠΑΕ Ξάνθη μετά τις αποκαλύψεις πως εταιρεία που είναι ιδιοκτήτης ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της ακριτικής ομάδας.

Οι Πειραιώτες θέτουν σοβαρό ζήτημα για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και έφτασαν στο Υπουργείο Παιδείας, όπου στεγάζεται η ΕΕΑ, εκπροσωπούμενοι από την Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Τάκη Αγραφιώτη.

Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού μαζί με τον δικηγόρο της ΠΑΕ προσκόμισαν όλα τα στοιχεία του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE και ζητούν τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος.

Αξίζει να σημειωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα ασχοληθεί αύριο ή στην επόμενη συνεδρίαση (στις 12/12).

Μόλις η διαδικασία ολοκληρώθηκε, η κυρία Σουλούκου προέβη σε μία τοποθέτηση, με την οποία ουσιαστικά έθεσε θέμα ακεραιότητας του πρωταθλήματος.

Back to top button
Close
Close