Lifestyle news

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στο Μεγάλο Κανάλι.

Το Mega είναι και πάλι στον αέρα και από το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα. Ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων μπαίνουν από σήμερα στην τηλεοπτική αρένα, καθώς όλο το επιτελείο του σταθμού εργάζεται τις τελευταίες εβδομάδες πυρετωδώς για τις πρεμιέρες που δεν είναι και λίγες…

Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του ένα πλήρες ενημερωτικό απογευματινό μαγκαζίνο. Το LIVE NEWS επιστρέφει σήμερα στις 17:20 στο Mega.

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς κάθε απόγευμα στο MEGA.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ.

Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας, σε ένα καθημερινό πολιτικό debate, ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Στο οικονομικό σχόλιο ο Θανάσης Μαυρίδης.Με ανατρεπτικό ρόλο ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσολιάς.

Back to top button
Close
Close