MUST Read

Ο ιός απειλεί την τοπική οικονομία στα Τρίκαλα

Μεγάλη αναστάτωση και ένταση επικρατεί αυτές τις μέρες στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας ´αλλα και στα Τρίκαλα Και αυτό γιατί εκατοντάδες άτομα που είχαν κλείσει να πάνε εκδρομή το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ακύρωσαν τη συμμετοχή τους αν και οι αναχωρήσεις των εκδρομών ξεκινούν από σήμερα . Οι εκδρομείς επικαλούνται έκτακτη περίσταση λόγω Κορωναϊού και ζητούν από τα τουριστικά γραφεία την επιστροφή των χρημάτων τους. Τα τουριστικά γραφεία δηλώνουν αδυναμία να δώσουν τα χρήματα πίσω, καθώς  τα έχουν ήδη δώσει σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια,  λεωφορεία κλπ. Όπως χαρακτηριστικά  αναφέρουν, «αν πάρουμε τα χρήματα πίσω από ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες  κλπ,  τότε θα τα επιστρέψουμε στους εκδρομείς, αλλιώς ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».

Σε πολλές περιπτώσεις οι εκδρομείς απειλούν τα τουριστικά γραφεία με μηνύσεις, ενώ σε μια περίπτωση εκδρομείς ζητούσαν από το τουριστικό γραφείο έγγραφη δήλωση  ότι δεν θα κωλύσουν τον ιό  στον προορισμό.

Ήδη χωρίς να ειναι επίσημο ένα ποσοστό της τάξεως του 15% ειναι οι ακυρώσεις στα καταλύματα του νομού Τρικάλων ενω σε αυτό θα πρέπει να πιστωθεί κσι το γεγονός των ακυρωθέντων εκδρομών με οτι συνεπάγεται κσι για τους λεωφορειούχους …Σε ολα τα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί η ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων οι κοινωνικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της πόλης

Back to top button
Close
Close