Επιχειρείν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε συνιδιοκτήτης στην start-up αθλητικού ποτού, Ready Nutrition

Συνιδιοκτήτης στην startup αθλητικής διατροφής Ready Nutrition έγινε ο αστέρας του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπάκς, Γιάννης Αντετοκούνμπο έπειτα από επένδυση εξαψήφιου ποσού που πραγματοποίησε στην εταιρεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNBC.

Η εταιρεία Ready Nutrition, που ιδρύθηκε το 2012, εκτιμάται πως θα σημειώσει έσοδα που θα υπερβούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Όπως τόνισε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, Pat Cavanaugh μιλώντας στο CNBC: “Το επόμενο μέγεθος που πλησιάζουμε σε επίπεδο κύκλου εργασιών αναμένεται να ξεκινά από το νούμερο δύο…”.

Η εταιρεία παράγει αποκλειστικά φυσικά, βιολογικά αθλητικά προϊόντα διατροφής, συμπεριλαμβανομένων μπάρες πρωτεΐνης και πρωτεϊνούχου νερού.

Σύμφωνα με το Ready Nutrition, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 8.000 καταστήματα σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Μια από τις πρώτες συνέργειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Ready Nutrition ήταν η προμήθεια με περισσότερα από 34.000 μπουκάλια του προϊόντος νερού της εταιρείας και αντίστοιχο αριθμό από μπάρες πρωτεϊνης στο καθημερινό πρόγραμμα γευμάτων των Δημόσιων σχολείων του Μιλγουόκι.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία θα δωρίσει ένα πρόσθετο πλήθος από 34.000 μπουκάλια του προϊόντος νερού της τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και την εν γένει υγειονομική περίθαλψη.

“Προφανώς και μπορώ να βοηθήσω το brand, βγαίνοντας έξω και να το πουλήσω σε όλους. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία στην οποία πιστεύω πραγματικά!

Αν μη τι άλλο, θα μπορούσα να επιλέξω οποιοδήποτε brand, ωστόσο θεώρησα πως το Ready Nutrition αποτελούσε το πλέον κατάλληλο για εμένα”, πρόσθεσε ο διεθνής άσος και MVP του περυσινού κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άλεξ Σαράτσης, ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η συμφωνία με την Ready Nutrition ταιριάζει ιδανικά με την προσωπική ιστορία του πελάτη του. 

“Τόσο ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, Pat Cavanaugh, όσο και ο Γιάννης και το ίδιο το brand έχουν εκκινήσει εκ του μηδενός, ενώ τους δίνεται μια «χρυσή» ευκαιρία ώστε να μεγαλώσουν μαζί”.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η εταιρεία τον περασμένο Νοέμβριο συνεργάστηκε με τον αστέρα του Αμερικανικού football (NFL) και κορυφαίο παίκτη των Los Angeles RamsAaron Donald. Μάλιστα, ο τελευταίος μαζί με τον Αντετοκούνμπο αποτελούν τους μοναδικούς δύο επενδυτές στην Ready Nutrition, οι οποίοι και απέκτησαν μερίδια συνιδιοκτησίας.

Back to top button
Close
Close