Lifestyle news

Ο ΑΝΤ1 γιόρτασε μαζί με δεκάδες μαθητές την Παγκόσμια Ημέρα τηλεόρασης!

 

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, ο ΑΝΤ1 άνοιξε τις εγκαταστάσεις του σε δεκάδες μαθητές από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και γιόρτασε μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης.

Από το πρωί, οι εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στα Studio ΚΑΠΑ, στα Σπάτα, γέμισαν με μαθητές – από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση- μαζί με τους καθηγητές και δασκάλους τους. Άνθρωποι και συντελεστές του σταθμού ήταν εκεί για να τους υποδεχτούν και να τους ξεναγήσουν στον κόσμο της τηλεόρασης και να τους δείξουν από κοντά το σύνολο όλων των ζωντανών προγραμμάτων του σταθμού. Ακόμη έκαναν μία αναδρομή στην ιστορία του ΑΝΤ1, o οποίος εξέπεμψε για πρώτη φορά το τηλεοπτικό του σήμα το 1989 και από τότε μέχρι και σήμερα, ένας νέος δρόμος άνοιξε για την τηλεόραση στην Ελλάδα.

Μαθητές και δάσκαλοι, είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την ξεχωριστή εμπειρία του ΑΝΤ1 και την ατμόσφαιρα παραγωγής των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Παρευρέθηκαν στo πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, παρακολουθώντας την εκπομπή live, στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος τους μίλησε για το «Καλημέρα Ελλάδα», τη μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης καθώς και την πρώτη εκπομπή, η οποία έφερε την ενημέρωση στην ιδιωτική τηλεόραση. Ακόμη, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το πλατό της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, την ομάδα και τους συντελεστές της Επισκέφθηκαν και  το πλατό του Δελτίου Ειδήσεων, καθώς επίσης και την αίθουσα σύνταξης.

Ενημερώθηκαν για τα στάδια προετοιμασίας μιας live εκπομπής, του δελτίου ειδήσεων, πώς γίνεται ένα ρεπορτάζ, ενώ το tour συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα πλατό των προγραμμάτων του σταθμού, με τα παιδιά να εξερευνούν τα πάντα με ενθουσιασμό και να μη σταματούν τις ερωτήσεις. Φυσικά, μικροί και μεγάλοι δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με αγαπημένα πρόσωπα, τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Back to top button
Close
Close