MUST Read

Ούτε αιρετός δεν δέχτηκε τόσες ευχές, ανήμερα της γιορτής του

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και θεσμικός καθώς συμμετέχει στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά μάλλον για τον καλοκάγαθο χαρακτήρα του και την  επικοινωνιακή του αύρα είναι τόσο  προσιτός .

Ο γνωστός έμπορος αντρικών ενδυμάτων που δραστηριοπoιείται τις δυο τελευταίες δεκαετίες στα Τρίκαλα και στην οδό Ιουλιέτας Αδάμ δέχτηκε αμέτρητα τηλεφωνήματα με ευχές φίλων συνεργατών  και γνωστών.

Εαν και η ημέρα του επιφύλαξε να βρίσκεται στο επαγγελματικό του πόστο, κατάφερε με τον πράο χαρακτήρα του να απαντήσει σε ευχές αλλά και να εξυπηρετήσει τους πελάτες και μάλιστα και σε ώρες αιχμής.

Η κοινωνική του παρουσία πάντως, ίσως να  να μην περάσει και απαρατήρητη  καθώς, ήδη υπάρχει προεργασία για να προσκληθεί από επικεφαλής συνδυασμού της πόλης ενόψει των επικείμενων εκλογών .

Άνθρωπος της πιάτσας αλλά και της αγοράς ακόμη και αθλητικός παράγοντας είναι στοιχεία που προσδίδουν βαρύτητα στην προσωπικότητα του αλλά και στα κοινά της πόλης ….

Πάντως πέρα από τα πολιτικά,  προτεραιότητα φαίνεται να δίνει αποκλειστικά  στην δουλειά του,  μεταφέροντας μερικές επαγγελματικές  σκέψεις, όπως τις διατύπωσε για το τι σημαίνει κομψότητα: «Ισον απλότητα! Το καλό ντύσιμο θέλει μυαλωμένους ανθρώπους. Όταν φοράς κάτι πρέπει να στέκεσαι ευθυτενής για να φαίνεται καλά το ρούχο επάνω σου. Η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική. Κάποτε οι άνθρωποι ήξεραν να φέρουν το σώμα τους, μετά χάθηκε και αυτό. Και κάτι ακόμα. Οι καλοί τρόποι είναι το πιο ακριβό ένδυμα στη ζωή. Χωρίς αυτούς είσαι γυμνός ακόμα και αν φοράς το πιο καλοραμμένο κοστούμι».

Χρόνια σας πολλά, κύριε θέμη….cz

 

Back to top button
Close
Close