Τρίκαλα

Ολοκληρώνει με “θετικό πρόσημο” τον κύκλο συναντήσεων ο Γακόπουλος

Λίγες ώρες ακόμη πριν την κρίσιμη και καθοριστική εκλογική αναμέτρηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και καθώς στην Περιφέρεια η ζυγαριά άρχισε να γέρνει προς τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού στα Τρίκαλα το ενδιαφέρον φαίνεται να μεταφέρεται στα πρόσωπα που θα μπουν στην εκλογίσιμη πεντάδα η εξάδα με προϋποθέσεις στον πρώτο συνδυασμό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα οποία προδιαγράφονται από εκτιμήσεις, ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να ανανεώνει την συμμετοχή του στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου είναι αυτό του Χρήστου Γακόπουλου . Με ιδιαίτερα χαρίσματα στον χαρακτήρα του και με βαρύτητα και σοβαρότητα στην διαχείριση θεμάτων της Περιφέρειας ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου έχει διαμορφώσει  μια μεγάλη δυναμική σε όλη την επικράτεια του νομού Τρικάλων .

Αναπτύσσωντας ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών όπως η σημερινή συνάντηση με τον διευθυντή του ΙΚΑ Γιώργο Καπέλο στα Τρίκαλα, μια γνωριμία που στηρίχθηκε στην φιλία αλλά και στην συναδελφικότητα από την  περασμένη παρουσία τους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και παρά το γεγονός ότι ιδεολογικά κινείται στο χώρο της κεντροαριστεράς,  φαίνεται να εξασφάλισε τουλάχιστον ηθικά, στήριξη στον αγώνα του. Να θυμίσουμε ότι ένα από τα βασικά ατού του αντίπαλου συνδυασμού, ο Γιώργιος Καπέλος, λόγω διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων  δεν κατήλθε με τον συνδυασμό του Τσιλιμίγκα στα Τρίκαλα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον υποψήφιο περιφερειάρχη .

Back to top button
Close
Close