Fashion

Οι ωραιότερες και πιο στιλάτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


Η 92η απονομή των Βραβείων Όσκαρ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με μοναδική ανατροπή την ανάδειξη της ταινίας Παράσιτα ως Καλύτερης Ταινίας -τίτλος που συνοδεύτηκε και από Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Το φαβορί 1917 έχασε τους δύο πιο prestigious τίτλους της βραδιάς, χωρίς να μείνει βέβαια με άδεια χέρια, ενώ οι νίκες στις υπόλοιπες βασικές κατηγορίες αλλά και γενικά, ήταν κατά κύριο λόγο αναμενόμενες.

Το ειδικό βάρος της βραδιάς εντοπίζεται περισσότερο στους ουσιαστικούς λόγους των ηθοποιών και τα μηνύματα που πέρασαν, παρά σε τυχόν ευτράπελα ή γκάφες -στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και το κόκκινο χαλί.

Πολλές από τις φετινές εμφανίσεις των ηθοποιών στα Όσκαρ ήταν καλοδουλεμένες και προσεγμένες στη λεπτομέρεια, με υπέροχα, εντυπωσιακά φορέματα και beauty looks, ωστόσο έλειπε το στοιχείο της έκπληξης ή της πρόκλησης που χαρακτήριζε προηγούμενες τελετές.

Παρακάτω, δείτε τις ωραιότερες και πιο στιλάτες εμφανίσεις των Βραβείων Όσκαρ 2020.

Η Laura Dern με Armani Privé στα Όσκαρ 2020
Φωτογραφία: AP Images

Η Laura Dern με Armani Privé. Θα μπορούσε να είναι τετριμμένη επιλογή, αλλά αυτό το απαλό σατέν της πούδρας και το μαύρο κεντημένο ντεκολτέ με κρόσια, κάνουν το look της ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Η Margot Robbie με vintage Chanel Haute Couture στα Όσκαρ 2020
Φωτογραφία: AP Images

Η Margot Robbie με vintage Chanel Haute Couture. Μία από τις σταθερά πιο καλοντυμένες -εδώ με υπέροχο «αρχοντικό» Chanel με φιόγκους και εκπληκτική λεπτομέρεια στο ντεκολτέ.

Η Νatalie Portman με Dior Haute Couture στα Όσκαρ 2020
Φωτογραφία: AP Images

Η Νatalie Portman με Dior Haute Couture. Στιλάτη with a good cause, συνδύασε το υπέροχο φόρεμά της με κάπα στην οποία ήταν κεντημένα τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετών της βραδιάς.

Η Florence Pugh με custom Louis Vuitton στα Όσκαρ 2020
Φωτογραφία: AP Images

Η Florence Pugh με custom Louis Vuitton. Μία από τις πιο ποπ εμφανίσεις της βραδιάς, που απέδειξαν ότι αν τολμήσεις και το διασκεδάζεις, το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει.

Η Olivia Colman με Stella McCartney στα Όσκαρ 2020

bovary.gr

Back to top button
Close
Close