Lifestyle news

Οι φορές που το Instagram της Αμαλίας μας έκανε να αναρωτηθούμε «Ποια Gigi;».

Η Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να μην ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού, στο modeling, και να εργάζεται στον τομέα του marketing σε δύο εταιρείες στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα κληρονόμησε τη χάρη ενός μοντέλου. Και τις εντυπωσιακές αναλογίες ενός μοντέλου επίσης όπως πολλές φορές γίνεται φανερό στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Η έμφαση στα πόδια με το ιλιγγιώδες ύψος, αλλά και στο μυαλό και την προσωπικότητα της Αμαλίας που πριν από λίγο καιρό είχε δώσει στο Instagram την πιο όμορφη απάντηση σε όσους την ρωτούν γι’ αυτές ακριβώς τις αναλογίες. «Τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικές με το ύψος και τα κιλά μου. Δεν έχει σημασία γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό σωματότυπο. Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτή την ερώτηση, πρώτον επειδή το βάρος μου δεν είναι σταθερό και δεύτερον επειδή έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να συγκρίνει το σώμα μου με σώματα άλλων κοριτσιών στο Instagram, κάτι που είναι ανθυγιεινό. Το καλύτερο βάρος είναι εκείνο στο οποίο αισθάνεσαι καλύτερα», είπε και την θαυμάσαμε.

Όπως την θαυμάζουμε και κάθε φορά που ανεπιτήδευτα χαρίζει ομορφιά στο timeline του Instagram με φωτογραφίες που μας κάνουν να αναρωτηθούμε γιατί δεν κάνει παράλληλη καριέρα στις πασαρέλες διεθνών οίκων. Γιατί η Αμαλία Κωστοπούλου, θα μπορούσε να είναι το ελληνικό ανάλογο της Gigi Hadid κι έχουμε φωτογραφικά πειστήρια γι’ αυτό.

Δες πρώτα την Gigi να την χαζέψεις κι αυτή.

Photo by Evan Agostini/Invision/APΗ έμφαση στα πόδια ξανά και πάμε να δεις 10 στιγμιότυπα που θα μπορούσαν άνετα να μπουν στο book της Αμαλίας.

Το αιώνιο καλοκαίρι

Γιατί τι είναι ένα κορίτσι χωρίς το μαγιό του και τον ήλιο καταπρόσωπο;

Νεοϋορκέζικο underground

Το Μεγάλο Μήλο μπορεί να καταπιεί πολλά κορίτσια, αλλά όχι τα ροκ κορίτσια.

Του Αιγαίου τα μπλουζ

Γιατί η θάλασσα πάντα δίνει το καλύτερο φόντο στις φωτογραφίες μας.

Την κάναμε ταράτσα

Μάθημα για το πώς ένα χαμόγελο μπορεί να ομορφύνει και το πιο άχαρο αστικό τοπίο.

Girl Power

Γιατί το μυστικό της ομορφιάς των γυναικών μπορεί να κρύβεται και στην τρομακτική ισχύ της ένωσής τους.

Μοντέλο, το

Και ποιος ο λόγος τελικά να έχεις δύο μέτρα πόδια και να μην κάνεις ένα λογο-φωτο-παίγνιο για να περιγράψεις το προφανές;

The big picture

Η απλή διαπίστωση πως η ομορφιά δεν χάνεται ποτέ σε ένα μεγάλο κάδρο. Ενισχύεται.

Πώς του παν καλέ τα τζιν

Τιμητική φωτογραφία γιατί ανήκει σε αυτήν την ομάδα των γυναικών που δεν ξέρουν τι πάει να πει κόντυμα και ρεβέρ στα jeans.

The one with the roadtrip

Το ενσταντανέ που αποδεικνύει οτι θα μπορούσε να κάνει καμπάνια αυτοκινήτου, οπτικών και κοσμημάτων μαζί, τρία σε ένα νοικοκυρεμένα.

Άσπρο – Μαύρο

Γιατί μια φωτογραφία έχει την δύναμη να μας γυρνά σε μια άλλη εποχή.

Σου έχω και το bonus που αποδεικνύει όλα όσα έγραψα παραπάνω σε ένα καρέ, στο εξωφυλλικό.

Μήπως να ξανασκεφτεί τη δεύτερη καριέρα, λέω εγώ τώρα;

Back to top button
Close
Close