Επιχειρείν

Οι Τρικαλινοί απόλαυσαν δωρεάν τα προϊόντα παγωτού Mars,από την Cold Sin A.E !

H Cold Sin είναι από τον Μαΐο του 2016 ο νέος συνεργάτης-διανομέας της Mars Hellas για τα προϊόντα παγωτού .


Η Cold Sin A.E. δραστηριοποιείται στην εμπορία και παραγωγή τροφίμων και ειδών ζαχαροπλαστικής και έχει έδρα στη ΒΙΠΕ Λαμίας. Ανήκει στον όμιλο εταιριών Γιαννίτση και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, «η νέα αυτή συνεργασία έρχεται ως επιστέγασμα της ανοδικής πορείας της Cold Sin, μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας, που έρχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά του παγωτού και να εμπλουτίσει το portfolio της με τα δημοφιλή προϊόντα της Mars που έχουν κερδίσει την προτίμηση της διεθνούς αλλά και της εγχώριας αγοράς».


Στα Τρίκαλα ξεκίνησαν μια σειρά από outdoor εκδηλώσεις προώθησης των προϊόντων παγωτού Mars με τα συνεργαζόμενα κεντρικά περίπτερα του νομού.Το Σάββατο 25 Μαρτίου οι Τρικαλινοί  απόλαυσαν δωρεάν παγωτά Mars δίπλα στα κεντρικά σημεία διανομής της πόλης.

Ενώ και την Κυριακή 26/3  η βόλτα στο κέντρο θα συνοδευτεί από τη δωρεάν διανομή παγωτών Mars, καθώς το event συνεχίζεται και οι προωθητικές κινήσεις της εταιρίας έχουν ως στόχο την καλύτερη και πιο στοχευμένη προβολή της Mars Hellas για τα προϊόντα παγωτού .

 

 

Back to top button
Close
Close