Fashion

Οι σπίθες της αγάπης, έμπνευση της νέας συλλογής της Swarovski για τον Αγ. Βαλεντίνο

υτή τη ρομαντική περίοδο του έτους, η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής σε ιστορίες αγάπης κάθε μορφής Αγάπη. Όλα ξεκινούν από μια συναρπαστική σπίθα ενέργειας που κυριεύει τα πάντα και μένει αξέχαστη. Για τη φετινή Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Swarovski υμνεί το πώς αυτή η εκπληκτική σπίθα αποτελεί το έναυσμα για το ταξίδι προς την ατελείωτη αγάπη, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται τα βλέμματα και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται μέχρι τους τρόπους με τους οποίους διατηρούμε άσβεστη αυτή τη σπίθα.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα καινοτομίας της Swarovski, η συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά σύμβολα της αγάπης και τα μεταμορφώνει σε σύγχρονα σχέδια που προσθέτουν μια πινελιά ανεπιτήδευτης λάμψης σε κάθε σύνολο. Τα εμβληματικά, αιώνια μοτίβα, όπως το σύμβολο του άπειρου και η λαμπερή καρδιά, αποκτούν μοντέρνο στυλ – γεγονός που τα καθιστά ιδανικά δώρα για αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή για τον εαυτό σας.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, μιλά για την έμπνευση στην οποία βασίστηκε η νέα συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: «Η αγάπη είναι η ενέργεια της ζωής. Κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής εποχής του χρόνου, θέλαμε να δείξουμε πόσο φως μπορεί να σκορπίσει αυτή η ενέργεια, κάνοντας τους ανθρώπους πιο λαμπερούς και έτοιμους να αγαπηθούν. Μετατρέψαμε τα εμβληματικά σύμβολα σε κομψά κομμάτια που σχεδιάστηκαν για να κλέψουν καρδιές από κάθε γωνιά του πλανήτη».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Αυτά τα αστραφτερά σχέδια ανανεώνουν μερικά από τα γεμάτα νόημα σύμβολα της αγάπης. Η αγάπη ανανεώνεται διαρκώς και αυτό εκφράζεται με το σύμβολο του άπειρου, που εμφανίζεται σε διαφορετικά σχέδια και μορφές σε όλη τη συλλογή, ενώ η καρδιά αντιπροσωπεύει την αγνότερη μορφή της αγάπης. Αυτά τα ρομαντικά σύμβολα αποκτούν νέα μορφή καθώς απευθύνονται στη μοντέρνα γυναίκα, ενώ οι συλλογές Infinity και Lifelong Heart περιλαμβάνουν αυτά τα οικουμενικά σύμβολα της αγάπης σε γυαλιστερούς τόνους και περίτεχνες διακοσμήσεις με κρύσταλλα pavé της Swarovski.

 

               

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Η ιστορία της παντοτινής αγάπης ζωντανεύει μέσα από την εκστρατεία με έμφαση στα ψηφιακά μέσα, όπου η ελικοειδής σκάλα ενός φάρου γίνεται το έμβλημά μας για να απολαύσουμε μια ιστορία αιώνιας αγάπης. Αυτό το ταξίδι ξεκινά από τη στιγμή που τα βλέμματα συναντιούνται και συνεχίζεται με την εξέλιξη της αγάπης σε μια υπέροχη σχέση που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Τα χαρακτηριστικά σύμβολα της αγάπης ζωντανεύουν στο πλαίσιο της εκστρατείας, όπως και στη συλλογή με μοντέρνες και ανανεωμένες πινελιές. Η εκστρατεία για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί την αφετηρία της σεζόν Α/Κ 2020 της Swarovski, μέσα από την οποία η επωνυμία αφηγείται ιστορίες που αντικατοπτρίζουν τη δύναμη της ενέργειας να μεταμορφώνει.

Back to top button
Close
Close