Επιχειρείν

Οι σαρακοστιανές προτάσεις από την Pizza Fun

Η Pizza Fan, No 1 εταιρεία pizza delivery με πάνω από 75 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι δίπλα σε κάθε στιγμή της ζωής σας προσφέροντας γευστικά προϊόντα με αγνά υλικά στις καλύτερες τιμές. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ό,τι τους ταιριάζει μέσα από έναν κατάλογο ποικίλων προϊόντων και ζυμαριών.

Μέσα από καθημερινές προσφορές διαφορετικών προϊόντων, όπως τα lunch offers που αποτελούν μια έξυπνη και νόστιμη λύση για όσους εργάζονται το μεσημέρι και δεν έχουν την επιλογή του σπιτικού φαγητού. Επιπλέον υπάρχουν προσφορές που «τρέχουν» αποκλειστικά Online μέσω site και app για ακόμα καλύτερες τιμές και bonus 5% για κάθε επόμενη παραγγελία.

Η Pizza Fan συνεχίζει με επιτυχία να στηρίζει, με το χορηγικό της πρόγραμμα «Γεύση συμμετοχής», κάθε εκδήλωση σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους, 

το μοναδικό χορηγικό πρόγραμμα στο χώρο της εστίασης .Στα 10 χρόνια δράσης μας ,έχουμε στηρίξει τις εκδηλώσεις 7.996 σχολείων και 3.175 αθλητικών συλλόγων πανελλαδικά.

ενώ προσφέρει και οικονομικά μενού για διοργάνωση party.

Συγκεκριμένα το κατάστημα μας στα Τρίκαλα, επί της οδού Τσιτσάνη Βασίλη 67, στα δύο χρόνια της λειτουργίας του έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους κατοίκους της πόλης, που μας στηρίζουν σταθερά με την προτίμηση τους και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Την μεγάλη εβδομάδα μια μεγάλη ποικιλία με νόστιμες σαρακοστιανές προτάσεις είναι στη διάθεση των πελατών μας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να μας καλείτε στο 18111 ή 2431039463 στις ώρες λειτουργίας μας 12:00-00:30, είτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του site https://www.pizzafan.gr/el/restaurant/trikala

και του app https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.pizzafan .

Back to top button
Close
Close