Fashion

Οι πιο fashion street style μπότες είναι εδώ!

Οι street style μπότες του χειμώνα, έχουν τακούνι χαμηλό, σιλουέτα φαρδιά και φτάνουν μέχρι ψηλά το γόνατο. Το χρώμα τους μαύρο, με την ανάγλυφη υφή του κροκό ή αυτήν του κλασικού δέρματος. Η αύρα τους έντονα νοσταλγική και η αισθητική τους αναμφίβολα σοφιστικέ. Θηλυκές, αλλά και πρακτικές. Επικεντρωμένες στο εφέ της ήπιας πολυτέλειας. Αυτής που δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Ορίζοντας καθολικά το σύγχρονο στυλ.

Οι Street Style Μπότες του Χειμώνα

Ο ιδιαίτερος και ευέλικτος σχεδιασμός, που χαρακτηρίζει το καλούπι τους, είναι οι λόγοι που τις έστειλαν στην κορυφή. Κατατάσσοντας τες σε ένα από τα go-on αξεσουάρ της σεζόν. Ξεκάθαρα εμπνευσμένες από τη δεκαετία των 70s. Μια εποχή που φέτος καθοδηγεί και ορίζει τα trends της επικαιρότητας. Αναβιώνοντας την αίγλη της παρελθοντικής τους επιτυχίας.

Οι Street Style Μπότες του Χειμώνα

Προορισμένες για τα καθημερινά look της πόλης. Για όλες τις ώρες της μέρας. Αλλά, και για τα comfy-chic outfits του Σαββατοκύριακου. Φτιαγμένες για περπάτημα, κάνοντας εύκολη τη μετάβαση από το χώρο της δουλειάς σε ένα χαλαρό ραντεβού. Ή μια κοκτέιλ περίσταση. Ικανοποιώντας το δίπολο άνεση-αισθητική. Μια συνθήκη που όπως όλα δείχνουν ορίζει το σύγχρονο στυλ. Δίνοντας έμφαση στην κανονικότητα και πρακτικότητα.

Οι Street Style Μπότες του Χειμώνα

Το σχήμα τους ιδανικό ώστε να φορεθούν με παντελόνια, φούστες και φορέματα σε midi μήκη. Με όλα τα μαλακά πλεκτά του χειμώνα, τα ανδρόγυνα σύνολα, τα basic και oversized πανωφόρια. Συνθέτοντας look που έχουν υπογραμμιστεί από τη σπουδαιότητα της απλότητας. Για όλες εκείνες τις φορές που δεν υπάρχει ο χρόνος της επιλογής. Απολαμβάνοντας την πολυτέλεια της άνεσης.

Φαίη Γκαινά, thestylin.com

Back to top button
Close
Close