Idees Sports

Οι περισσότεροι παίκτες στον ΑΟΤ και στον Απόλλων φόρεσαν πρώτα την φανέλα της ΑΕΛ!

Μπορεί το φιλικό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης να είχε παρατεταγμένες στο χορτάρι τις ομάδες του Απόλλωνα Λάρισας και του ΑΟ Τρίκαλα αλλά το χρώμα αυτής της αναμέτρησης ήταν «βυσσινί». Και αυτό γιατί το παρελθόν αρκετών παικτών είναι συνδεδεμένο με την ΑΕΛ.

Πέρα από τους δανεικούς από την ΑΕΛ στον ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρη Γροντή και Δημήτρη Καπό που αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό στην αρχική εντεκάδα του Σωτήρη Αντωνίου, ο ένας ως επιτελικός μέσος και έτερος ως επιθετικός αρκετοί είναι και οι… πρώην.

 

Τα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων, αποτελούνται από τους Άγγελο Βέρτζο, Μανώλη Αποστολίδη, Χρήστο Αθανασόπουλο, Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, Αντώνη Τσιάρα αλλά και τον Γιώργο Μπουντόπουλο που δεν αγωνίστηκε σήμερα αλλά έχει περάσει στο παρελθόν από την ΑΕΛ.

Στον Απόλλωνα αγωνίζεται ο… πρόσφατα πρώην Χρήστος Αγρόδημος, όπως επίσης και οι παίκτες που φόρεσαν τη «βυσσινί» φανέλα και είναι οι Κώστας Καρτεσιώτης, Κώστας Χατζής, Κώστας Σκούπρας, Σωτήρης Τσιλούλης (σε επίπεδο ακαδημιών), Κώστας Καμπέρης (σε επίπεδο Ακαδημιών).

Back to top button
Close
Close