Lifestyle newsTrikala life

Οι εστεμμένες των καλλιστείων «Σταρ Θεσσαλία» στο Celebrities Tv Show

 

Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Φρούριο των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το τηλεοπτικό σόου CELEBRITIES by La Farm από την τηλεόραση του Astra.

Πέντε διάσημοι καλλιτέχνες, οι Rec, ο Κώστας Δόξας, ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Claydee & ο Κώστας Μπίγαλης σε ρόλο guest star, θα διασκεδάσουνε με τις επιτυχίες τους κοινό και τηλεθεατές. Εκτός από τους καλλιτέχνες, το κοινό θα απολαύσει δύο ξεχωριστά fashionwalk με τις εστεμμένες των πανθεσσαλικών καλλιστείων «Σταρ Θεσσαλία» να μαγνητίζουνε τα βλέμματα.

Τα μοντέλα Νιόβη Ζαρκαδά, Μαρία Καλύβα, Δέσποινα Τζιβοπούλου, Βέρα Μπουρτζέλου, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, Κατερίνα Μποσκλαβίτη, Μάγδα Ξυλομένου & η Ευαγγελία Καλτσή θα παρουσιάσουνε νυφικές δημιουργίες από τον Οίκο Λίλιαν(Λάρισα) και βραδινά ρούχα από το κατάστημα Covery (Τρίκαλα). Τα υποδήματα είναι από το κατάστημα Instict, επιμέλεια μακιγιάζ Gallerie De Beaute και επιμέλεια μαλλιών κομμωτήριο Ελενα & Νικολέτα Κόρδα.

Σκοπός της τηλεοπτικής διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κατασκευή ειδικών ραμπών στο κέντρο των Τρικάλων για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα σε συνεργασία με την “Αρωγή” Τρικάλων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση κοινού θα ξεκινήσει από τις 19:30.

 

 

Back to top button
Close
Close