Beauty experts

Οι αποχρώσεις κραγιόν της MAC ξεπούλησαν μόλις μαθεύτηκε ποιες τα φόρεσαν;

Οι celebrities έχουν signature μακιγιάζ και πολλές βάζουμε στόχο και σκοπό της ζωής μας να ανακαλύψουμε ποιες μάρκες χρησιμοποιούν. Τα χείλη των celebrities έχουν τεράστια δύναμη (διπλής) και μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο περίεργο προϊόν να ξεπουλήσει. Μιας όμως που μιλήσαμε για χείλη, θέλεις να δεις ποιες αποχρώσεις κραγιόν της MAC ξεπούλησαν μόλις μαθεύτηκε ποιες τα φόρεσαν;

madinna lips

Madonna
Η απόλυτη σταρ φορούσε και φοράει συχνά κόκκινο κραγιόν και συγκεκριμένα το Russian Red που φτιάχτηκε για εκείνητη δεκαετία του 90᾽για την Blonde Ambition περιοδεία της.

Russian Red

Russian Red
Είναι ένα universal κόκκινο που μπορούν να το φορέσουν όλοι!

jennifer lips

Jennifer Aniston aka Rachel Green
H Rachel δεν έκανε πολλές εναλλαγές στα χρώματα των χειλιών της και το χρώμα που έμεινε ανεξίτηλο στο μυαλό μας είναι το Paramount.

Paramount

Paramount
Ακροβατεί ανάμεσα στο nude και το καφέ που ήταν τότε στη μόδα και επανήλθε κάνοντας το κραγιόν αυτό να ξεπουλήσει και πάλι.

kim lips

Kim Kardashian
Πριν κάνει τη δική της σειρά είχε παραδεχτεί πως το αγαπημένο της κραγιόν όλων των εποχών ήταν το Angel και μέσα σε λίγες ώρες ξεπούλησε.

Angel

Angel
Έχει μία διακριτική ροζ περλέ απόχρωση που δεν μας ξετρελαίνει αλλά καταλαβαίνουμε γιατί υπήρξε κάποια στιγμή λίστα αναμονής για να το αποκτήσει ένα κορίτσι.

www.faysbook.gr

Back to top button
Close
Close